![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zrobilem tabele w php i html ktora mi pokazuje wszystkie rekordy tabeli, teraz chcialbym ja jakos ladnie oprawic, wiec prosze o rade. Oto moj cel: Stworzyc pole w ktorym beda prezentowane wszystkie pola tabeli mysql z tym ze maja byc zaokraglone a samo pole dostosowywac swoje rozmiary do liczby rekordow z tym ze pozadana by byla wartosc minimalna po osiagnieciu ktorej pole nie bedzie sie dalej zmniejszalo. i to bylo tyle. mam przygotowana grafike na narozniki i boki ktora jest w formie jedno pikselowego paska ktory ma sie powtarzac . Myslalem ze najlepiej stworzyc dodatkowy wiersz w tabeli przed wynikami i po nich i wstawic tam grafike i to mi sie udalo ale niestety grafika nie przylega do siebie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zrobilem tabele w php i html ktora mi pokazuje wszystkie rekordy tabeli, teraz chcialbym ja jakos ladnie oprawic, wiec prosze o rade. Oto moj cel: Stworzyc pole w ktorym beda prezentowane wszystkie pola tabeli mysql z tym ze maja byc zaokraglone a samo pole dostosowywac swoje rozmiary do liczby rekordow z tym ze pozadana by byla wartosc minimalna po osiagnieciu ktorej pole nie bedzie sie dalej zmniejszalo. i to bylo tyle. mam przygotowana grafike na narozniki i boki ktora jest w formie jedno pikselowego paska ktory ma sie powtarzac . Myslalem ze najlepiej stworzyc dodatkowy wiersz w tabeli przed wynikami i po nich i wstawic tam grafike i to mi sie udalo ale niestety grafika nie przylega do siebie. Nie lepiej klase przypisac i to w cssie zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli jak zrobic wiersz tabeli i w niej zamiescic 3 klasy: 2 skrajne zawierajace narozniki i jedna w srodku powielajaca 1px pasek?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może pokaż na przykładzie tzw. obrazka co chcesz osiągnąć najlepiej by było (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Docelowo to ma wygladac tak
http://www.img-share.net/uploads/33projekt.jpg w tym duzym polu maja pojawaic sie wyniki bazy danych a po boku po lewej stronie maja byc linki do poszczegolnych funkcji panelu sterowania dlatego tak wazne jest aby byla wartosc minimalna |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:17 |