![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forumowicze aktywni w tym dziale mnie znienawidzą. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Strona: http://www.niebowsieci.pl/ Przed pogrubionymi kategoriami chcę umieścić odstęp, zrobiony w CSS. Napisałem taki kod:
I tym sposobem mogę wpisać dowolne znaki. Problem w tym, że wpisanie tagu <br /> powoduje jego wyświetlenie. CSS jest warstwą wyższą niż XHTML. Czy w CSS jest jakiś sposób aby wymusić przejście do następnej linii/odstęp? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie ten patent, niestety, nie działa. Nie wiem czemu. Może dlatego, że to nie jest element blokowy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Zaraz zobaczę co znajomy na to powie. Pierwotnie prosił tylko o odstęp ponad pogrubioną nazwą kategorii. Na wszelki wypadek: jak to zrobić? Parametr line-height zwiększa/zmniejsza odstęp pod i nad tekstem. A żeby było tylko nad?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz zobaczę co znajomy na to powie. Pierwotnie prosił tylko o odstęp ponad pogrubioną nazwą kategorii. Na wszelki wypadek: jak to zrobić? Parametr line-height zwiększa/zmniejsza odstęp pod i nad tekstem. A żeby było tylko nad? Ustawia wzsokođ linii. Ale padding/margin musi Ci zadziałać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:12 |