![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
There has been a mail error The following From address failed: adres@wp.pl
Co oznacza ten błąd i czym może być spowodowany? Wysyłam wiadomości w pętli, niektóre z nich wysyłają sie poprawnie inne zwracają taki błąd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd przy wysyłaniu.
Odpowiedź jest w Google i nawet na forum. Proszę Ten post edytował pedro84 18.04.2010, 14:54:50 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdybym znalazł odpowiedź w google nie pisałbym na forum. Szukam odpowiedzi w języku polskim.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez przesady człowieku, to jest angielski na poziome szkoły podstawowej.
W linku, który Ci podałem, są wyniki wyszukiwania na tym forum. Link, Link. Trochę inwencji i kreatywności. Co do Twojego błędu, to jest dokładny błąd jaki dostajesz? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Jedyny związek jaki widze między tymi postami na forum a moim problemem to to że też sa n a klasie phpmailer, nic wiecej. Tak to cał← błąd jaki zwraca funkcja. Maili wysyłam tak około 2000. W pewnym momecie pojawia sie tysiąc takich błędów po czym maile znów wysyłają sie poprawnie. Oto fragmenty kodu związane z phpmailer:
|
|
|
![]()
|
|
A teraz pomyśl, czy istnieje taki adres jak adres@wp.pl?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
nie istnieje, zastąpiłem nim swój adres tak aby zachowac dozę prywatności. W oryginalnej wersji jest mój adres e-mail.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:06 |