![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem, skorzystałem ze skryptu flexselect (js), który powoduję zmianę selecta na dwa inputy. W firebugu wygląda to tak:
Po takiej zamianie wygląda to tak jak na tej stronie: http://rmm5t.github.com/jquery-flexselect/ Problem w tym, ze niestety nie przesyła on danych :/ Wartość value="" zmienia się po wybraniu różnych opcji, jednak nie są one wyświetlane. sprawdzam Co jest tym spowodowane? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co przsyła Ci $_POST['id']? Spróbuj też nadać name drugiemu inputowi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozliwe jest dodanie parametru do tej funkcji, ktora nada mu name i wyglada to tak:
ale to tez nie pomoglo. Nic nie przesyła $_POST['id'], w ogole go nie ma :/ Ten post edytował bemol 14.04.2010, 16:49:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne. A jak nadasz mu name, to co wtedy przesyła Ci $_POST['new_id']? Możesz podać URL?
|
|
|
![]()
|
|
nic nie pomaga mimo dodania atrybutu name.
Po przesłaniu formularza w ogóle nie ma w tablicy $_POST takich indeksów. :| linka nie podam niestety. |
|
|
![]()
|
|
To ja niestety pomysłu nie mam żadnego. Firebug Ci nic nie pluje?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może głupie pytanie, ale bez użycia tego skryptu dane wysyłają się poprawnie?
|
|
|
![]()
|
|
błąd był bardzo głupi, aż wstyd się przyznać
otwarcie form było po <table>, a zamkniecie za </table> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) przestrzegam innych przed złym zamykaniem znaczników! To juz nie HTML 4 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki za próbę domysłów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:02 |