![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam do was takie nietypowe pytanie ale może będziecie w stanie mi pomóc/ Otóż mam stronkę na której jest 30 zdjęć. Wchodząc na nią z telefonu kom. muszę za każdym razem pobierać te zdjęcia i tutaj pytanie do was czy jest możliwośc zapisu tych zdjęć automatycznie w telefonie i poprostu w momencie wchodzenia na tą stronę te zdjęcia będą pobierane z telefonu a nie kolejny raz z internetu... Pozdrawiam MMG -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wątpię, aby było możliwe:
Generalnie jest to bardzo ciężkie do zrealizowania, o ile w ogóle. Strona nigdy nie dostaje żadnego info, czy została zbuforowana, czy nie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 21:35 |