![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
mam taki problem otóż dostałem od agencji reklamowej skrypt Java który mam wkleić przed znacznikiem </head> i niby wszystko jest jasne i proste, wklejam odpowiedni kod w źródło strony (w plik TPL - ale nie korzystam z Smarty) ale niesttey nie działa on i nie wiem czemu bo wklejam go w takiej postaci:
a "strona zamienia mi go tak że jest w jednej linijce, a jak jest w jednej linijce to nie działa w ogóle, może ktoś ma pomysł jak umieścić ten kod by to działało poprawnie? Dodam że próbowałem w znacznik {literal}{/literal} go umieścić ale to nic nie dało, gdyby ktoś wiedział jak się z tym poradzić to proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat (w plik TPL - ale nie korzystam z Smarty) To skąd my mamy wiedzieć, jak sam nie masz pojęcia, czego używasz...? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no myślałem że jest jakiś uniwersalny sposób na rozwiązanie tego,
bo CMSa mi ktoś robił a teraz nie umiem się z nim skontaktować i stad me pytanie tu ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:45 |