![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cześć. Chcę połączyć się za pomocą SSH z moim serwerem (dedykowanym). Niestety nie istnieje w nim funkcja ssh2_connect i nie mam uprawnień roota aby ją zainstalować. Czy jest jakaś alternatywa aby połączyć się z tym serwerem?
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Korzystałem ze skryptu ale wykorzystuje on zapewne też ssh2 ponieważ nie mogę się połączyć (error).
SSH-2.0-OpenSSH_4.7p1 Debian-8ubuntu1.2 Protocol mismatch. Dodam, że z serwerem nie moge połączyć się za pomocą Telnetu. -------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat This class is not based on any PHP extension specifically meant to implement the SSH protocol. It only requires the PHP extensions bcmath and mcrypt. Skoro tego nie zauważyłeś, to śmiem twierdzić, że źle coś ustawiłeś. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Nie zapisuję klasy jako php (wysyłam plik tak, jak byl oryginalnie). Chyba, że muszę zmienić rozszerzenie na jakieś szczególne?
EDIT Przepraszam, dałem powyżej error innej funkcji. Tutaj jest error klasy, którą podałeś:
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Całkiem pokaźna biblioteka
![]() Aby nie zakładać kolejnego tematu: Polecenie screen -r zwraca:
A powinno zwracać normalny proces. Jak później łączę się przez Putty to muszę robić killall i włączać procesy. Czy zna ktoś może receptę na problem? -------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam - odświeżam gdyż biblioteka fajna, ale dokumentacja słaba - może ktoś wie jak chce wczytać screen -r pid...?
mi się pojawia Must be connected to a terminal. - szukałem ale nic nie ma napisane jak to tegoes ![]() -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:51 |