![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Widze ze php.pl fajnie sie bawi bo zmieniam kodowanie od 2h i sie dziwie czemu mam cyrylice na ekranie i na dodatek w buttona trafic nie umialem i nie zauwazylem chmurki obok niego (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Znalezliscie jakies inne zarty? Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Wszystkie wydarzenia opisane w tym temacie to fikcja, proszę nie brać ich na serio /~moderator/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ahahahaha, doobre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "no jak klikasz!"
i to nie cyrylica, tylko jest obrócone do góry nogami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował jareeny 1.04.2010, 07:02:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Znalezliscie jakies inne zarty Niestety to nie zarty... serwer padł ofiarą ataku. Mamy wirusa, który takie numery wywija. Nasi technicy juz nad tym pracują. Serdecznie ubolewamy nad zaistniałą sytuacją (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) osoby poszkodowane dostaną od nas rekompensatę: możliwość zwymyslania admina bez zadnych konsekwencji + 30% z pensji moderatora na forum. Aby uzyskać rekompensatę należy wpierw udokumentować poniesione szkody. |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
licznik postów tez oszalał, zajęliśmy się tym lecz nie idzie to zbyt gładko...
|
|
|
![]()
|
|
oo, jest i admin. mozecie go wiec zwymyslac, ale tylko ci, co poniesli szkody.
Ja zaczne (prawo modka): Cytat licznik postów tez oszalał Przeciez juz to wiedzą(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Cytat Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Jak ty chcesz naprawic forum jak czytac ze zrozumieniem nie umiesz ty nieuku jeden.... |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Nieuk, nieuk? Jak tak to ja to rzucam wpizdu i martwcie sie sami... Hasła wszędzie już pozmieniałem :]
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Jak tak to ja to rzucam wpizdu I dobrze.... od dwóch miesięcy cię prosiłem byś załatał tę lukę co ci pokazałem a ty tylko później i później... teraz wkońcu ktoś ją wykorzystał i mamy problema.. moze zarząd znajdzie kogoś lepszego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Albo się uspokoicie, albo ja was wywalę w pizdu.
Co Wy sobie wyobrażacie? Pyskówki na forum widocznym? Zamkniętego nie macie? |
|
|
![]()
|
|
Jakie uspokoicie.. On pierwszy zaczął!
|
|
|
![]()
|
|
Cytat albo ja was wywalę w pizdu. kurde...drugi nieuk co czytac nie umie.... kwiateusz juz sam sie wywalił i go wywalić nie mozesz. i dobrze. a mnie to se mozesz...juz dawno mialel odejsc. na forach zamknietych tylko gadamy i gadamy a luka jak byla tak jest. ile tak mozna to ciągnąc? No ile się pytam?Cytat Pyskówki na forum widocznym I dobrze, niech ludzie zobaczą jak to jest naprawdę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Już kilka razy Was ostrzegałem.
Będzie tego, robię porządki ze skutkiem natychmiastowym. A o tym PW do mnie jeszcze porozmawiamy osobiście. Jeśli nie umiecie dojść do ładu i porządku, poszukamy innych ludzi na Wasze miejsce - jak widać władza uderzyła do głowy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Tak to dziś nastał ten dzień w którym możemy ujrzeć dawne ostrzeżenia "władzy" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JE!!!
" Bezsensowne wypowiedzi mające na celu chyba tylko podnoszenie ilości postów: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=29...st&p=169020 " |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Witam Ludzi na forum ...
mam bardzo złą wiadmość otóż okazuję się że obecny administartor Kwiateusz nie dopilnował stanu technicznego forum tym samym mamy właśnie takie kwiatki .... co gorsza jeden z nas o nicku nospor wykorzystał to w takim właśnie celu jak widać .... ponadto analizujemy ewentualną możliwość wycieku danych newralgicznych. Nie mniej takie działanie skutkuje w trybie natychmiastowym ustratą zaufania do obu osobników - obydwoje tracą uprawnienia i stanowisko. NIe będę ogłaszał jeszce konkursu na ich stołki ... nie czas na to ... Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone. Decyzja została już podjęta i jest ostateczna nie możemy sobie pozwolić na takie mataczenie i udawania ze ja nic nie wiem powiem tak - Panom już podziękujemy .... zawiodłem się na całej linii mam nadzieję że nigdzie nie będziecie mili uprawnien do administracji i moderacji ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ja bym ich jeszcze wapnem przysypał za "karę". Swoją droga byście się wstydzili...
Niby kubuś puchatek, mięciutki i w ogóle a tutaj okazuje się "kuba rozpruwacz" |
|
|
![]()
|
|
bede walczył o moje stanowisko w sądzie! tak łatwo to ze mną mieć nie będziecie :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
There can be only one! (IMG:style_emoticons/default/aarambo.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A o co bangla, bo ja nie kumam? Rozumiem że kwiateusz coś namieszał, ale dalej nie wiem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
A ja uważam, że Spisywał się kwiateusz ok. Pewne uchybienia były, ale coś takiego jak analiza problemu też istnieje, a wszystko było na głowie kwiateusza od strony technicznej i nikt mu w tym wcale nie pomagał ani nic nie ułatwiał. Jeśli on został wywalony to ja wnoszę o usunięcie mi rangi Opiekuna, bo to co zrobił nospor jest dla mnie nieetyczne, nie fair i jak kopanie leżącego!
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone. No bez jaj.... jeden olal luke, drugi mu to wytknął. czemu ten drugi obrywa? Moze troche przesadzilem z krzykiem, ale kurde..bez jaj....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz rozumiem. A forum wraca chyba do normy bo już avatary są normalnie...
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie wraca bo w kodzie jest taka masakra że szok. teraz jakoś losowo jest.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Administartor musi być profesjonalistą - to co zrobil kwiateusz a raczej nie zrobil jest znaczacym uchybieniem -
A Ty nospor lepiej już milcz i ciesz sie ze bana nie dostales ... podziekuj cysiaczkowi bo dzieki niemu jeszcze tutaj jestes ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@thek - mówisz - masz - skoro nie pojmujesz pdostawowych zasad jakimi sie tutaj kierujemy to juz nie nasz problem
zreszta i tak marnym moderatorem byles ... zero efektywnosci zero pracy ... tylko marudziles wiec forum wiele nie stracilo Ja mam rozdwojenie jaźni |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Ej, czy wiecie może, co jest grane?
Przed chwilą dostałem PW od Zarządu, tu macie podgląd: (IMG:http://rafjan.pl/work/wiadomosc.jpg) O co chodzi? Co się dzieje? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cytat A Ty nospor lepiej już milcz i ciesz sie ze bana nie dostales ... podziekuj cysiaczkowi bo dzieki niemu jeszcze tutaj jestes ... A zresztą...dobrze się stało. Jak pisałem i tak już miałem dawno temu odejść - ty mnie wyręczyłeś. W końcu zajmę się robotą a nie bzdurami na forum...Jak to mówią "miło było ale się skończyło" |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
@bloo scanner ma racje, IMHO dobrze że Ci kolorek odbiorą. w sumie to sam się prosiłeś. była to kwestia czasu.
|
|
|
![]()
|
|
Żeby tak duże forum, i mogłoby się wydawać poważne, potężne, bezpieczne padło ofiarą ataku przez zaniedbania wielu osób.
A kto pilnował moderatorów? Albo ~kwiateusza? Było 0 kontrol, zeznań, raportów? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mike na prezydenta!
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat @bloo scanner ma racje, IMHO dobrze że Ci kolorek odbiorą. w sumie to sam się prosiłeś. była to kwestia czasu. ~piotrooo89, dawno Ci już mówiłem, że się doigrasz, pamiętasz? Ostrzegałem Cię, ale Ty się śmiałeś. Teraz widać, że miałęm rację, włazidupo zarządu. Módl się, żebyśmy Cię ze strife'm nie znaleźli, człowieku, bo zobaczysz, co znaczy zadrzeć z chłopakami z Łodzi.
Powód edycji: [blooregard]:
|
|
|
![]()
|
|
w takim razie zapraszam na hutę do Krakowa jak wysiądziesz z tramwaju i będziesz miał ten uśmieszek na twarzy to pogadamy.
|
|
|
![]()
|
|
Wyślij mi na PW adres, cykorze i masz pozamiatane.
A tę swoją hutę se wsadź w buty, będziesz wyższy. |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Ja też rezygnuję. Zarządu i ~cysiaczka na IRCu nie chce widzieć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
¿ɯǝɹǝpɐʌ ɥʇɹɐp ǝızpęq oʇʞ ɐ ɐ ɐ
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo Wam wszystkim władza do łba uderzyła, myślicie, że Boga za nogi złapaliście! Jeszcze jakieś zwolnienia z funkcji przez PW zamiast listem poleconym z potwierdzeniem odbioru, no i priorytetem oczywiście.... ech
Dobre w jest tylko to, że wyżsi rangą, nieodpowiedzialni pracownicy stracą swoją ciepłą posadkę. W ogóle zarząd powinien zrzec się forum na rzecz forumowiczów. Sprywatyzować, zrobić spółkę akcyjną i każdemu dać tyle akcji ile ma postów lub "pomógł". Voila! |
|
|
![]()
|
|
Cytat Sprywatyzować, zrobić spółkę akcyjną i każdemu dać tyle akcji ile ma postów Haha, czyli znowu wrócę na stołek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nalać mu piwa, dobrze chłop gada, haha
|
|
|
![]()
|
|
@Vokiel, a Ty co?
Obiecali Ci posadkę Moda, że się produkujesz? Długo myślałeś nad tymi rewelacjami? //EDIT **** Wyciąłem, bo tu są dzieci też. Ale na PW wysłałem ci, co myślę o takich, jak ty. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nie żebym był mściwy, ale niech kwiateusz usunie wyniki swojej dotychczasowej pracy co do możliwości usunięcia błędów i tych jakie jeszcze znalazł. Skoro go walnęli, to niech nie daje im do ręki gotowca co mają poprawić i gdzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niech się sami męczą, a wątpię, że miesiąc im starczy by to chociaż jakoś ogarnąć.
|
|
|
![]()
|
|
zarząd chyba musiał gdzieś wyjśc, ze za takie gadanie jeszcze bana(na) nie mamy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cytat Żeby tak duże forum, i mogłoby się wydawać poważne, potężne, bezpieczne padło ofiarą ataku przez zaniedbania wielu osób. Wkoncu jakies mądre pytanie. No słuchamy, co na to zarząd? Jego też zbanujecie? Jak ja powiedziałem publicznie jak sprawa stoi to poleciałem... ciekawe co jemu zrobicie....?
A kto pilnował moderatorów? Albo ~kwiateusza? Było 0 kontrol, zeznań, raportów? |
|
|
![]()
|
|
wciaz patrzymy i monitorujemy
Nie mniej NOSPOR proszę Ciebie o nie niszczenie prac http://forum.php.pl/____itsme_m644.html i zmień mi nazwę grupy na odpowiednia bo to jest malo smieszne ... |
|
|
![]()
|
|
Cytat i zmień mi nazwę grupy na odpowiednia bo to jest malo smieszne ... ha... nawet porządnie zdjąc praw nie potraficie... mało smieszne? Ja się własnie smieje do rozpuku lol. Jak ladnie przeprosisz to moze poprawie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
~thek, ~nospor, kwiateusz zrobił dumpa całej bazy.
Zrobimy własne forum. Chętni do wsparcia nas w tym pomyśle proszeni są o wysyłanie PW ~nospora, mnie, ~webdice'a , ~thek'a , ~dr_bonzo lub ~strife'a UWAGA (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Dla najbardziej aktywnych w pomocy przy założeniu nowego forum mamy przewidziane niespodzianki.
Powód edycji: [blooregard]:
|
|
|
![]()
|
|
pieknie mow tak dalej a Prokuratura bedzie miala piekne dowody ... dump z tym postem tez zrobiony ...
|
|
|
![]()
|
|
Ok, nowe role przydzielone, mogę jechać na urlop ;P
|
|
|
![]()
|
|
Cytat pieknie mow tak dalej a Prokuratura bedzie miala piekne dowody ... dump z tym postem tez zrobiony ... Co, zarząd ci płaci za zastraszanie? W prawnika się bawisz? To idź na forum dla prawników. Nikt nas nie powstrzyma. Baza i jej zawartość to własność całej społeczności php.pl, a nie tylko wasza. To ta społeczność tworzyła przez lata to, co wy dzisiaj zniszczyliscie. Pisz więcej takich postów, niech ludzie zobaczą, jacy jesteście naprawdę. |
|
|
![]()
|
|
@bloo dziecinnie podszedłeś do tematu całkowicie... a ~nospor to już kompletnie, moim zdaniem taka ranga to szczeniackie wygłupy czyli chyba tyle na co was stać. no comment.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ej, gdzie mój post? Kto go wywalił?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Co, zarząd ci płaci za zastraszanie? @bloo przecież on to też zarząd.... jakim cudem ciebie wogole to na modka wzieli ze takiej podstawowej rzeczy nie wiesz. Nic dziwnego ze zaraz po mnie wyleciales (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ps: choć moze masz i rację. przeciez teraz w jego profilu jak wol pisze NIERZAD LOL |
|
|
![]()
|
|
Dobra, to ja mam pytanko: jak będą dwa fora to na którym mam pisać?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Ej, gdzie mój post? Kto go wywalił? wirus, trojan, któz to wie. tyle tego lata po forum....Cytat Dobra, to ja mam pytanko: jak będą dwa fora to na którym mam pisać? na jedynym slusznym: na naszym nowym. Tam wirusów nie dopuścimy do głosu.
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
@nospor - zacytuję zhakierowany czat z tego nowego forum:
Cytat [12:27:23] <hwao> wyszlo na to
[12:27:26] <hwao> ze mamy forum postawione [12:27:28] <hwao> na windowsie [12:27:28] <hwao> z Wampem [12:27:32] <hwao> i za sterami cichego |
|
|
![]()
|
|
Cytat @bloo przecież on to też zarząd.... jakim cudem ciebie wogole to na modka wzieli ze takiej podstawowej rzeczy nie wiesz. Wiem, przecież zwrot, że "zarząd mu płaci" oznacza nic innego, jak to, że się trzymają razem i dzielą kasą, taka przenośnia. Cytat Dobra, to ja mam pytanko: jak będą dwa fora to na którym mam pisać? thomson89, namawiaj ludzi na nowe forum, to zostaniesz na początek młodszym moderatorem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat @bloo dziecinnie podszedłeś do tematu całkowicie... a ~nospor to już kompletnie, moim zdaniem taka ranga to szczeniackie wygłupy czyli chyba tyle na co was stać. no comment. Racja juz niektorzy chlopacy pokazali klase na IRC powiem wam niemniej smieszna sytyacja byla 2.30 i myslalem ze robicie walki user'om a tu taki ZONK. Ciekawe jak php.pl wypadnie na polskiej scenie for. Niektorzy w tym temacie zachowuje sie jak banda smarkaczy ktorzy pokazuja kolega za blokiem kto jest lepszy ZAL. Jeszcze ktos straszyl piotrooo89 jak jakis mafiosio, ludzie zastanowcie sie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tam wirusów nie dopóścimy do głosu. Jak to możliwe? Przecież kwiateusz tutaj był technicznym i dopuścił do głosu wirusy. W sumie wszyscy różowi, którzy doprowadzili to forum do tego stanu teraz będą rządzić na php2.pl. A jak sytuacja się powtórzy? Przecież wasze temperamenty się nie zmienią i znowu zaczniecie się kłócić, ale na innym forum o to co się stało, gdzie, jak i przez kogo. |
|
|
![]()
|
|
Pisz na którym chcesz. Jeśli chcesz dalej tu... Twoja wola, ja trochę popiszę, gdy trzeba zabrać głos będzie to swoje dorzucę i spadam. Po co się mam produkować? I tak widać jak tutaj traktuje się osoby pomagające z własnej woli. A zarobki za to wszystko są śmieszne, żadne, że tak powiem. Pracy od groma na Ciebie zwalą i jeszcze wymagania jak stąd na księżyc. Ale to wiem tylko od modów, bo jeśli się nie wykazałeś, to kilka miechów trzymają na okresie testowym za frajer. Ja się nosiłem trochę już z opuszczeniem bo telefony się zdarzały w nocy bo ktoś bruździ na forum i trzeba pozamiatać sprawę. Myślicie, że ta sytuacja z czasem na forum to było tylko "mały problem z ustawieniami na serwerze"? Gówno prawda. Rozmawiałem z kwiateuszem prywatnie i to było po części związane z tymi atakami na forum, które wywalały później stronę. Chłopak się męczył by pady były rzadkie, cuda na kiju, a Nierząd tylko ponaglał i się wkurzał. Palcem nie kiwnęli by coś zrobić, pomóc!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ten spór odbywa się na poważnie? Dzisiaj prima aprilis, więc nie wiem, czy wierzyć we wszystko, co tu się dzieje. Idźcie do spowiedzi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.gif)
Ten post edytował WebCM 1.04.2010, 11:33:48 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Dzisiaj prima aprilis, więc nie wiem, czy wierzyć we wszystko, co tu się dzieje Zbieg okoliczności, awantura zaczęła się już przedwczoraj. A do spowiedzi sam sobie idź. Skargę na moje brzydkie zachowanie możesz złożyć do samego Boga jak masz ochotę. |
|
|
![]()
|
|
@WebCM a jak myślisz? czy można z takiej sprawy żartować? kurde nie wydaje mi się... scanner napisał że podobno w kodzie jest masakra, tak namieszali.
|
|
|
![]()
|
|
Czy ten spór odbywa się na poważnie? Dzisiaj prima aprilis, więc nie wiem, czy wierzyć we wszystko, co tu się dzieje. Idźcie do spowiedzi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.gif) Tez sie nad tym zastanawiam ale watpie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cytat kurde nie wydaje mi się... scanner napisał że podobno w kodzie jest masakra, tak namieszali. Sam sobie wystawiasz świadectwo, lizusie. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Przecież kwiateusz tutaj był technicznym i dopuścił do głosu wirusy. A kto powiedział ze kwiateusz bedzie technicznym na nowym forum?Jesli nie zauwazyles jestem z nim na pienku i na pewno nie dopuszcze go do kodow nowego forum. kwiateusza tolerują na nowej wersji tylko dlatego, ze baze sklonował. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor jak co możesz na mnie liczyć jak co mogę wam wygospodarować trochę miejsca na serwerze na początek, ale chciałbym admina dostać ok?
|
|
|
![]()
|
|
@bloo z takimi tekstami to na PW zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
Nawet posty usuwaja :-]
|
|
|
![]()
|
|
Czemu jestem rebeliantem?
I CZEMU MAM 76 752 POSTÓW!!! Ten post edytował thomson89 1.04.2010, 11:45:33 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
pewnie się dalej bawią uprawnieniami... już pisze to itsme w tej sprawie.
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Serwer postawiony, baza wgrana. Czekam na pliki od ~nospor i ruszamy.
|
|
|
![]()
|
|
Ogólnie powiem tyle mamy tego dość nasz firma nie może być oczerniana i wyzywana na PW tylko dlatego że jesteśmy właścicielami domeny.
Czas to zmienić: http://www.facebook.com/pages/Koszalin-Pol...46791065?ref=ts Tutaj macie uzasadnienie. Oczekujemy ofert. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Kurcze... Tak to wszystko się nakręca, że jeszcze trochę i faktycznie się coś poleje (IMG:style_emoticons/default/dostal.gif) Tak gwoli wyjaśnienia to nie wiem nic jakiejkolwiek bazie (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) No ale wiem, że kwiatek miał dostęp do tych danych jako techniczny, więc faktycznie mógł to zrobić. Jeśli tak to pewnie powstanie bliźniaczego forum będzie kwestią kilku dni najdłużej, by wszystko dograć od strony konfiguracji, znalezienia, opłacenia serwera itp.
Co do dzisiejszej sytuacji to z tego co mi kwiatek powiedział w czasie rozmowy telefonicznej przed chwilą, to po prostu anulował kilka zabezpieczeń, które wprowadził przed dowcipnisiami. Jak widać ktoś dorzucił do strony lub na serwer jakiś kod i wyszła kupa. Pewnie ta sama grupa, która próbowała się dobijać do serwera, co powodowało pady. EDIT: Webdice... Szybko działacie! Udostępniłeś serwer swój czy co? A nie będzie problemów z obciążeniem? |
|
|
![]()
|
|
Ja mam taką propozycję dla zarządu. Zamknijcie forum i dajcie komunikat o tym że forum padło ofiarą ataku i wróci za kilka dni.
Przynajmniej rebalianci nie będą wam nic zmieniać. |
|
|
![]()
|
|
decyzja podjęta php.pl idzie pod młotek i tyle mamy tego dość ..
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Mowisz powaznie? Jedyne forum na jakim siedze i ktore lubie. http://www.facebook.com/pages/Koszalin-Pol...46791065?ref=ts
Powód edycji: [itsme]:
|
|
|
![]()
|
|
No to teraz możesz kupić i siedzieć nadal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co zmieni zmiana wlasciciela? Przyjdzie nowy zarzad, z nowymi mordami i bedzie lepiej.(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moglbys przeslac na pw albo gdzies bo nie mam konta facebook'u :/? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja poprosze na priv informacje ze statystykami forum/strony i propozycje ceny.
|
|
|
![]()
|
|
Moglbys przeslac na pw albo gdzies bo nie mam konta facebook'u :/? Cytat mentax.pl Od jakiegoś czasu domena php.pl jest wlaśnością
mentax.pl. Niestety od około 2 tygodni różnice zdań pomiędzy nami a userami, którzy wspierali forum.php.pl doprowadziły do eskalacji konfliktu na całe forum. Te wydarzenia doprowadziły do przelania się czary goryczy. Podjeliśmy decyzję o sprzedaży wszystkiego, co wiąże się z domeną php.pl. Decyzja, choć podjęta szybko jest jedyna rozsądną drogą. Niestety drogi mentax.pl i php.pl muszą się rozejść aby obie instytucje mogły funkcjonować w sposób rzetelny i profesjonalny. Oczekujemy ofert kupna. |
|
|
![]()
|
|
@up dzieki ci teraz jest wszystko jasne wielka szkoda mam nadzieje ze ten kto to kupi utrzyma forum dalej.
P.S nic dodac nic ujac. Ten post edytował marcio 1.04.2010, 12:07:20 |
|
|
![]()
|
|
Fajnie teraz wygląda strona główna forum. W ostatnio aktywnych uzytkownikach można znaleźć chyba wszystkie kolorki. Dawno nie było takiego zlotu Vip'ów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A pomyśleliście może, że dzieci z przedszkola powinny o tym wiedzieć, ze za chwilę ich temacik o tabelce zniknie? |
|
|
![]()
|
|
Fajnie teraz wygląda strona główna forum. W ostatnio aktywnych uzytkownikach można znaleźć chyba wszystkie kolorki. Dawno nie było takiego zlotu Vip'ów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pomyśleliście może, że dzieci z przedszkola powinny o tym wiedzieć, ze za chwilę ich temacik o tabelce zniknie? Lipa ja mam normalny kolor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . @Itsme wszystkiego najlepszego dzis masz chyba urodziny jak dobrze widzialem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
[']
@thomson89: Jeśli mógłbyś to będąc na najbliższej mszy może szepniesz księdzu słowo o php.pl? Co? Może coś przebąknie o tym na mszy. Warto spróbować. |
|
|
![]()
|
|
['] @thomson89: Jeśli mógłbyś to będąc na najbliższej mszy może szepniesz księdzu słowo o php.pl? Co? Może coś przebąknie o tym na mszy. Warto spróbować. Wtedy zamiast krasc kase ludzia w kosciele zebrali by ja na jakis dobry cel. Cytat Jak widać ktoś dorzucił do strony lub na serwer jakiś kod i wyszła kupa. Pewnie ta sama grupa, która próbowała się dobijać do serwera, co powodowało pady. Popros ksiedza zeby zaoferowal swojego merola na rzecz php.pl (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował marcio 1.04.2010, 12:20:40 |
|
|
![]()
|
|
Nie no marcio, bez jaj. Żarty żartami, ale jednak trzymajmy pewien poziom.
|
|
|
![]()
|
|
Dziś idę na Liturgię Wieczerzy Pańskiej i ofiaruję komunię w intencji forum... Nie no marcio, bez jaj. Żarty żartami, ale jednak trzymajmy pewien poziom. Jak dla mnie wiekszosc to zlodzieje nie raz widzialem jakie maja bryki i domy. Zreszta w polscie chyba panuje demokracja wiec chyba wolnosc slowa jest nieograniczona a to ze jestem szczery to nie moja wina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował marcio 1.04.2010, 12:31:30 |
|
|
![]()
|
|
ale robicie offtopa.... macie szczescie ze juz moderatora nie mam...
@jakismoderator proszę z nimi zrobic porządek. znowu schodza na niebezpieczne tematy i to nie w temacie do tego przeznaczonym |
|
|
![]()
|
|
Czas zaczac robic skladke na wykupienie domeny. Zawsze chciałem być w zarządzie.
|
|
|
![]()
|
|
Pod jakim adresem ma byc nowe forum?
|
|
|
![]()
|
|
narazie szukamy domeny, ale docelowo na tej co jest, tylko z nowymi twarzami na stołkach
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bez jaj, przez tą zabawę musiałem reinstalować jeszcze raz system dlatego dopiero teraz jestem, dodam że nie wiem czemu, ale znikneły mi też materiały do strony, którą aktualnie wykonuje, więc powiem krótko komu się k* nudziło ?! Ja rozumiem żarty żartami, ale bez przesady i co ja mam teraz zrobić ? :/
To się tak nie skończy, już ja dopilnuje aby osoby odpowiedzialne za ten "prześmieszny" żart zostały odpowiednio ukarane, no bo k* tak nie można, ehh :/ Ktoś mnie oświeci, kim są rebelianci co tu się k* dzieje !?!?!? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
narazie szukamy domeny, ale docelowo na tej co jest, tylko z nowymi twarzami na stołkach Pewnie forumphp.pl (bez kropki). Dobra wiadomosc juz sie nie moge doczekac bo piotroo89 mi pisal z duzo rzeczy na stronie nie dziala, jak mozna jakos pomoc to mowcie. |
|
|
![]()
|
|
Ktoś mnie oświeci, kim są rebelianci co tu się k* dzieje !?!?!? Nie wiem (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
![]()
|
|
No wlasnie a wiadomo w ogole kto stoi za calym tym balaganem?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LUDZIE! Opanujcie się!
Swego czasu, gdy byłem aktywnym uczestnikiem życia php.pl nie dochodziło do takich sytuacji, by spory były dyskutowane na forach publicznych, wszyscy "ważni" mieli do siebie numery telefonów i w razie jakichkolwiek spraw ważnych rozmawiali i natychmiast rozwiązywali problemy zamiast je piętrzyć. Zaniedbanie dot. bezpieczeństwa to poważna sprawa i z całą pewnością ktoś powinien się tym zająć. Czy jednak nie powinno się najpierw zająć wyeliminowaniem usterek, a dopiero później wyciąganiem konsekwencji? Czy Wam się priorytety nieco nie poprzestawiały? Poza priorytetami - gdzie podziało się Wasze wychowanie? Chamskie teksty, anarchia pełną gębą, brak jakiegokolwiek poszanowania drugiego człowieka... zastanówcie się nad swoim zachowaniem, bo nie różni się ono od wyśmiewanego przez was zachowania "dzieci neostrady"... @Scanner, @Itsme: Patrząc po postach w tym temacie php.pl wymknęło się Wam spod kontroli. Pytanie, czy sprzedaż jest dobrym rozwiązaniem? Jeżeli nie macie czasu na zarządzanie php.pl, to przed sprzedaniem doprowadźcie chociaż całość do ładu, by osoba/firma/stowarzyszenie, które przejmie inwentarz nie musiało zaczynać od ustabilizowania sytuacji, bo to się nie uda. "Nowej" władzy nikt nie będzie chciał się podporządkować, nastanie jeszcze większy chaos i całość legnie w gruzach - więc sprzedaż nie ma sensu, bo doprowadzi do zamknięcia php.pl. Gdy uda się Wam zapanować nad obecną sytuacją i pokażecie, że dalej macie możliwość uporządkowania bałaganu jaki narósł przez te lata, to zobaczycie, że sprzedawanie php.pl nie ma już sensu - bo wszystko działa jak powinno. php.pl od samego początku swojego istnienia było tworzone przez ludzi z pasją - dla ludzi z pasją. Obecny problem jest prosty - pasja jest, tylko nie skierowana na to co korzystne dla php.pl. Teraz wszyscy zaangażowani w administrowanie/zarządzanie/... php.pl są zajęci rodzinami i zarabianiem. OK. Nie masz czasu, to się przyznaj do tego i oddaj swoje obowiązki innym - chętnym i mającym na to czas! Zamiast się wyzywać, sprzedawać, czy cokolwiek... poszukajcie lepiej nowych ludzi z pasją gotowych poświęcić swój czas na rozwijanie (a nie niszczenie) php.pl. Z serdecznymi pozdrowieniami Bakus |
|
|
![]()
|
|
wiadomo, ale wiesz jeszcze wyjaśniamy sprawe, więc na pewno się dowiecie, pewnie ze strony zarządu będzie jakiś komunikat.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na jedynym slusznym: na naszym nowym. Tam wirusów nie dopuścimy do głosu. Na przyszłość podawaj adres: http://ld˙dɥd˙ɯnɹoɟ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 18:12 |