|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%)
|
Widze ze php.pl fajnie sie bawi bo zmieniam kodowanie od 2h i sie dziwie czemu mam cyrylice na ekranie i na dodatek w buttona trafic nie umialem i nie zauwazylem chmurki obok niego (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Znalezliscie jakies inne zarty? Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Wszystkie wydarzenia opisane w tym temacie to fikcja, proszę nie brać ich na serio /~moderator/ |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Ahahahaha, doobre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "no jak klikasz!"
i to nie cyrylica, tylko jest obrócone do góry nogami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował jareeny 1.04.2010, 07:02:53 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Znalezliscie jakies inne zarty Niestety to nie zarty... serwer padł ofiarą ataku. Mamy wirusa, który takie numery wywija. Nasi technicy juz nad tym pracują. Serdecznie ubolewamy nad zaistniałą sytuacją (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) osoby poszkodowane dostaną od nas rekompensatę: możliwość zwymyslania admina bez zadnych konsekwencji + 30% z pensji moderatora na forum. Aby uzyskać rekompensatę należy wpierw udokumentować poniesione szkody. |
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
licznik postów tez oszalał, zajęliśmy się tym lecz nie idzie to zbyt gładko...
|
|
|
|
|
|
|
oo, jest i admin. mozecie go wiec zwymyslac, ale tylko ci, co poniesli szkody.
Ja zaczne (prawo modka): Cytat licznik postów tez oszalał Przeciez juz to wiedzą(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Cytat Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Jak ty chcesz naprawic forum jak czytac ze zrozumieniem nie umiesz ty nieuku jeden.... |
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
Nieuk, nieuk? Jak tak to ja to rzucam wpizdu i martwcie sie sami... Hasła wszędzie już pozmieniałem :]
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Jak tak to ja to rzucam wpizdu I dobrze.... od dwóch miesięcy cię prosiłem byś załatał tę lukę co ci pokazałem a ty tylko później i później... teraz wkońcu ktoś ją wykorzystał i mamy problema.. moze zarząd znajdzie kogoś lepszego
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Albo się uspokoicie, albo ja was wywalę w pizdu.
Co Wy sobie wyobrażacie? Pyskówki na forum widocznym? Zamkniętego nie macie? |
|
|
|
|
|
|
Jakie uspokoicie.. On pierwszy zaczął!
|
|
|
|
|
|
|
Cytat albo ja was wywalę w pizdu. kurde...drugi nieuk co czytac nie umie.... kwiateusz juz sam sie wywalił i go wywalić nie mozesz. i dobrze. a mnie to se mozesz...juz dawno mialel odejsc. na forach zamknietych tylko gadamy i gadamy a luka jak byla tak jest. ile tak mozna to ciągnąc? No ile się pytam?Cytat Pyskówki na forum widocznym I dobrze, niech ludzie zobaczą jak to jest naprawdę
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Już kilka razy Was ostrzegałem.
Będzie tego, robię porządki ze skutkiem natychmiastowym. A o tym PW do mnie jeszcze porozmawiamy osobiście. Jeśli nie umiecie dojść do ładu i porządku, poszukamy innych ludzi na Wasze miejsce - jak widać władza uderzyła do głowy. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Tak to dziś nastał ten dzień w którym możemy ujrzeć dawne ostrzeżenia "władzy" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JE!!!
" Bezsensowne wypowiedzi mające na celu chyba tylko podnoszenie ilości postów: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=29...st&p=169020 " |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin |
Witam Ludzi na forum ...
mam bardzo złą wiadmość otóż okazuję się że obecny administartor Kwiateusz nie dopilnował stanu technicznego forum tym samym mamy właśnie takie kwiatki .... co gorsza jeden z nas o nicku nospor wykorzystał to w takim właśnie celu jak widać .... ponadto analizujemy ewentualną możliwość wycieku danych newralgicznych. Nie mniej takie działanie skutkuje w trybie natychmiastowym ustratą zaufania do obu osobników - obydwoje tracą uprawnienia i stanowisko. NIe będę ogłaszał jeszce konkursu na ich stołki ... nie czas na to ... Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone. Decyzja została już podjęta i jest ostateczna nie możemy sobie pozwolić na takie mataczenie i udawania ze ja nic nie wiem powiem tak - Panom już podziękujemy .... zawiodłem się na całej linii mam nadzieję że nigdzie nie będziecie mili uprawnien do administracji i moderacji ... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Ja bym ich jeszcze wapnem przysypał za "karę". Swoją droga byście się wstydzili...
Niby kubuś puchatek, mięciutki i w ogóle a tutaj okazuje się "kuba rozpruwacz" |
|
|
|
|
|
|
bede walczył o moje stanowisko w sądzie! tak łatwo to ze mną mieć nie będziecie :]
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
There can be only one! (IMG:style_emoticons/default/aarambo.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
A o co bangla, bo ja nie kumam? Rozumiem że kwiateusz coś namieszał, ale dalej nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
A ja uważam, że Spisywał się kwiateusz ok. Pewne uchybienia były, ale coś takiego jak analiza problemu też istnieje, a wszystko było na głowie kwiateusza od strony technicznej i nikt mu w tym wcale nie pomagał ani nic nie ułatwiał. Jeśli on został wywalony to ja wnoszę o usunięcie mi rangi Opiekuna, bo to co zrobił nospor jest dla mnie nieetyczne, nie fair i jak kopanie leżącego!
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone. No bez jaj.... jeden olal luke, drugi mu to wytknął. czemu ten drugi obrywa? Moze troche przesadzilem z krzykiem, ale kurde..bez jaj....
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 12:34 |