![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia dla czego to nie działa. Mam panel w którym wczytuje strony przez jquery, pozniej przechwytuje klikanie na rozne przyciski/linki we wczytanych stronach przez livequery. Niestety dużo rzeczy na stronie zmieniałem i to co kiedys działało, teraz nie działa. Zaktualizowałem również wszystkie skrypty (mi. jquery, livequery)
glowna funkcja w index.php:
Ładowanie, oczywiście działa i wczytuje content do #text, np edytowanie ale kliknieciu zapisz info nic sie nie dzieje. Gdy jednak content jest juz w html w #text, a dokladnie: Jak klikne na zapisz info, wykonuje sie funkcja za to odpowiedzialna ... Jeszcze ciekawsza rzecz jest gdy, mam w #klienci tabele i klikam na <a class="edytuj_rabaty"> wywoluje mi sie odpowiednia funkcja. Nie moge wiec pojac jak jest nie tak, jedno jest pewne, cos zle zrobilem, tylko gdzie jest ten szczegol ... Prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od wersji 1.3 jQuery istnieje metoda .live, wobec czego nie musisz już używać pluginu livequery. Poza tym ja nie widzę, żebyś Ty w kodzie przechwytywał zdarzenie click dla przycisku formularza. Ty przechwytujesz zdarzenie click, ale dla elementu <a>, który znajduje się w obrębie formularza forma
Kod #forma a Pytanie, czy takie <a> w ogóle istnieje i czy ma odpowiednią klasę, bo w kodzie, który podałeś, niewiele widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzięki, okazało się że że mam małe błędy składniowe w js i parę błędów. Dzięki za zainteresowanie i pomoc, pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 03:41 |