![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze to pewnie glupota i gdybym sam pomyslal to bym to zrobil jakos, ale jest funkcja ktora przesuwa mi płynnie obrazek po kliknieciu na niego, jak klikne 2 razy to obrazek się zapętla jeśli mogę to tak nazwac
Wygląda to mniej wiecej w taki sposob. Jak uniknac zapetlenia, tj wystepowania interwalu w interwale ? Jakis pomysł na jakiś warunek ? Próbowałem sprawdzać czy istnieje zmienna 'id'. no i mam jeszcze jedną opcję, ale tu w gre wchodzi AJAX a to zbedne obciazenie. Proszę o odpowiedź |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 37 Dołączył: 1.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku skryptu ustawiasz id na false. Przy kliknięciu w obrazek sprawdzasz czy id ma wartość false, jeśli tak to podstawiasz interval. Przy czyszczeniu intervalu ponownie ustawiasz wartość id na false. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm ze tez na to nie wpadlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale nie wiem czy to tak podziala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiesz niby funkcja wywoluje sie ponownie. oj zobaczymy ;d sprawdze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 01:38 |