Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [inne]Integracja dwóch stron www, z poziomu przeglądarki | szukam wykonawcy - wolontariat
JanStefan

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
nie znam się zbytnio na tej tematyce i wybaczcie, jeżeli pomieszam pojęcia, co oczywiście będę starał się wyeliminować. Uważam, że problem, który przed wami postawię, okaże się ciekawy i prosty w wykonaniu.

Chodzi mi o integracje niżej wymienionej strony z inną stroną (www.ogame.pl) ale z poziomu przeglądarki:
http://webchat.quakenet.org/
Czyli chcę, by na stronie www.ogame.pl oczywiście po zalogowaniu na konto gdzieś na stronie znajdowało się okienko do kanału irc, tak by wszyscy sojusznicy mogli odrazu wejść na kanał, bez zbędnych utrudnień.

Chodzi mi o coś takiego - dobrze by było, gdyby to dodatkowe okienko było można przesówać, zmniejszac czy powiekszać:

Czyli jedynie co trzeba zrobić, to wykonać skrypt, który zintegruje stronę webchat ze stroną ogame.

edit:
szukam wykonawcy - wolontariat...

Pozdrawiam

Ten post edytował JanStefan 26.03.2010, 21:30:12
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
blooregard

Newsman

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Czyli jedynie co trzeba zrobić, to wykonać skrypt, który zintegruje stronę webchat ze stroną ogame.

Proszę, byś podał, czy szukasz wykonawcy czegoś takiego, czy jesteś w stanie za to zapłacić, czy też ma to być wolontariat.
Wtedy wątek zostanie przeniesiony do odpowiedniego subforum.

--------------------
Life's simple... You make choices and don't look back...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:41