![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki przykładowy XML
No i taki kod:
więc jak pobrać atrybuty, w przypadku gdy plik może mieć dowolną budowę ? PS: dlaczego w kodzie są emotki? -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa, ponieważ wziąłeś jakąś konstrukcję z kosmosu. Podpowiedź: sprawdź, co znajduje się w zmiennej $wartosc? Przecież po coś ona jest i właśnie tam znajdziesz to, czego szukasz, czyli obiekt dowolnego węzła z Twoim atrybutem, który chcesz pobrać.
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki. Dałem $wartosc tylko na echo a że to obiekt nic nie zobaczyłem. Dopiero po sprawdzeniu zmiennej przez print_r() zrozumiałem błąd
![]() Dzięki -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:27 |