![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcąc pogłębić wiedzę na temat JS zasięgnąłem wiedzy w Google a te skierowało mnie m.in. na Wikipedie o tu.
No i się pobawiłem tym kodem i zmieniałem w te i we wte Jednak nie wiem jak wywołać jakieś zdarzenie np zmianę koloru:
Przyznam iż jes to dla mnie niezwykle potrzebne chcąc uzyskać przydatne efekty wyglądu kodu JS w moim prywatnym skrypcie. Dotychczasowy kod jest prosty i mało "wyrazisty". Wyprzedzając was....Tak nie chce korzystać z JS framework |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś bardziej wyjaśnić w czym masz problem? Jakie Ty chcesz zdarzenie wywołać? Tutaj żadnego nie widzę...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No nie mam tam zdarzenia ale najpierw chciałem by cokolwiek skrypt zwrócił.
Oczywiście jest tam błąd ale nie ma to znaczenia. Samo document.getElementById("move_in") zwróci po prostu null w tym kodzie a ja chciałbym by zwróciło ten element. Problem jest w tym, że kod wykona się pierwszy zanim wczyta się reszta strony i zwraca mi null. Jak zrobiłbym przycisk z onclick no to wyjdzie ok. Czy da się zrobić tak by wykonał się z wczytaniem strony ale bez kliknięcia użytkownika? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdarzenie onload lub dla niektórych przeglądarek: DOMContentLoaded - http://riddle.jogger.pl/2007/05/22/wykonyw...aladowaniu-dom/
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:11 |