![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam maly problemik przerabiam forum phpbb i wyskoczyl mi
unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING Oto ta linia 'S_ENABLE_FEEDS_FORUM' => ($config['feed_forum'] && $forum_data['forum_type'] == FORUM_POST && !phpbb_optionget(FORUM_OPTION_FEED_EXCLUDE, $forum_data['forum_options'])) ? true : false, Albo nie dowidze albo juz sam nie wiem z gory dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
blad jest pare linii wyzej. pokaz te pare linii
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod $template->assign_vars(array(
'FORUM_ID' => $forum_data['forum_id'], 'FORUM_NAME' => $forum_data['forum_name'], 'FORUM_DESC' => generate_text_for_display($forum_data['forum_desc'], $forum_data['forum_desc_uid'], $forum_data['forum_desc_bitfield'], $forum_data['forum_desc_options']), 'FORUM_BG' => $forum_data['forum_bg'], 'S_FORUM_BG' => !empty($forum_data['forum_bg']) ? true : false) 'S_ENABLE_FEEDS_FORUM' => ($config['feed_forum'] && $forum_data['forum_type'] == FORUM_POST && !phpbb_optionget(FORUM_OPTION_FEED_EXCLUDE, $forum_data['forum_options'])) ? true : false, )); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dodalem przecinek ale phpdesigner wciaz mi pokazuje blad w tej lini:
'S_ENABLE_FEEDS_FORUM' => ($config['feed_forum'] && $forum_data['forum_type'] == FORUM_POST && !phpbb_optionget(FORUM_OPTION_FEED_EXCLUDE, $forum_data['forum_options'])) ? true : false, tym razem DOUBLE ARROW Ojc nie wiedzialem ze to temat do przedszkola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował lagotek 24.03.2010, 13:34:35 |
|
|
![]()
|
|
bo sie moze zwiesil to ci nadal pokazuje blad mimo iz go nie ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
odpal strone i po sprawie. |
|
|
![]()
|
|
No wlasnie tak zrobilem ... i wyskoczyl T_DOUBLE_ARROW w tej lini...
|
|
|
![]()
|
|
nie:
'S_FORUM_BG' => !empty($forum_data['forum_bg']) ? true : false) a:'S_FORUM_BG' => !empty($forum_data['forum_bg']) ? true : false, Jak nie umiesz liczyc nawiasów i przecinków to nastepnym razem zamkne temat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nie zauwazylem linijki wyzej, wciaz zastanawialem sie co jest z ta nie tak, nie wiedzialem ze blad w jednej lini moze byc spowodowany przez linijke powyzej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dzieki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cytat nie wiedzialem ze blad w jednej lini moze byc spowodowany przez linijke powyzej zakladając temat miales prawo tego nie wiedziec, jednak juz po pierwszym poscie dowiedziales sie ode mnie, ze sprawa lezy pare linii wyzej. Zamiast latac na forum mogles juz wtedy zacząc liczyc nawiasy i przecinkiTakze twoje usprawiedliwienie zostało odrzucone. Wielki brat bedzie miał cię na oku (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:57 |