Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [zlecenia] Przyjmę zlecenia w PHP + SQL, Praca zdalna, mieszkam w Poznaniu
Kabraxis

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Mam wieloletnie doświadczenie, piszę obiektowo i mądrze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Przyjmę zlecenia, obowiązkowo przedpłata min. 10%, kod daję dopiero gdy otrzymam całość zapłaty, wcześniej efekty można obejrzeć u mnie na serwerze. Może być z umową lub bez. Możliwość rozliczenia na fakturę, umowę lub jak wygodniej (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Napiszę wszystko, to tylko kwestia ceny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A tak serio, moja ulubiona tematyka to e-commerce, w której siedzę ostatnie lata. Potrzebujesz systemu magazynowego, systemu druczków pocztowych, pełnej integracji z płatnosci.pl? Cokolwiek, zapłać, a ja napiszę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Jeżeli dla kogoś liczą się tytuły to:
inż. z polibudy, informatyka, specjalność sieci komputerowe
teraz mgr. uniwersytet ekonomiczny, informatyka w gospodarce i administracji

PS. Nie nadaję się do kwestii graficznych, jestem stricte programistą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
PS2. Mam znajomego, który jest mistrzem w cięciu xhtml i drugiego, który jest dobrym grafikiem. Istnieje możliwość współpracy z nimi poprzez moje pośrednictwo przy tworzeniu projektu.
PS3. Mam nadzieję, że dostrzegasz to poczucie humoru w tym ogłoszeniu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Kontakt na początek: zasz1986@o2.pl

Jak już podejmiemy współpracę podam innego e-maila.

Ten post edytował Kabraxis 23.03.2010, 23:14:59
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:09