![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
www.jj-foto.pl użyłem gotowego slidera. Niestety tak jak widzicie źle wyświetla fotki. Zupełnie nie wiem jak temu zaradzić.... Ktoś może ma jakieś sugestie, miał z tym do czynienia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 5 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki melkor1984 za zainteresowanie.
Twój wpis nie daje porządanego efektu. Gdy dodałem tą linię wszystko idzie w lewo z zachowaniem dotychczasowego wyświetlania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 5 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem Ci szczerze, że nie wiem co rozumiesz przez pojęcie "źle wyświetla fotki"...
U mnie jest wszystko ok poza tym, że są nieznacznie przesunięte w prawo (stąd mój wpis o przesunięciu w lewo) dla takiego ustawienia CSS u mnie wszystko jest ok...
|
|
|
![]()
|
|
" źle wyświetla " tzn po lewej stronie jest kawałek poprzedniej fotki. czy to chrome czy to ff czy to ie.
Twój wpis spowodował przesuniecie całego slidera w lewo tzn tak jakby bez zmian tylko całość w lewo. chcialbym aby zdjęcie zajmowało cały slider a teraz po lewej stronie jest jakiś shit -> końcówka poprzedniej fotki... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:11 |