![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taką prośbe potrzebny mi jest skrypt php który bedzie mi umożliwiał podmienianie newsów od strony przeglądarki
ma to dziełać w ten sposób ze poprzez zalogowanie bede mógł usunąć lub podmienić jakieś wiadomości na stronie poprzez przglądarce oczywiście hasło i login ja tylko bede znał nieznam sie zabardzo na php moja wiedza jest znikoma i nieporadze sobie z tym mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś uczynny i pomoze mi w tym z góry dzienkuje za pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sorry stary, ale tutaj nic darmo nie dają. Poszukaj gdzieś na sieci, system newsów to jeden z najbardziej popularnych skryptów, zatem jest ego trochę.
P.S A Ty pracowałbyś dla kogoś powiedzmy przez 1h za darmo jak mógłbyś w tym czasie zrobić coś dla siebie lub w ciągu tej 1h zarobić np. 30zł na korepetycjach or something? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętam, że Cudi napisał taki skrypcik... wystarczy mała modyfikacja i będzie dziobać...
Link: [php] Przykład skryptu z... by Cudi mam nadzieję, że moderatorzy, opiekunowie i admini się nie obrażą, że daję linki do innych for... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzienks jedynu uczynny na tym forum
nie wiem jak ci sie odwdzięczyć jeszcze raz dzienks |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Kup mu dobry monitor, jak nie wiesz jak sie odwdzięczyć.
Pomoc nie polega na kopaniu dziury, tylko pokazaniu, gdzie leży łopata, jak to jest w jednej sygnaturce na forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:37 |