![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 2 Dołączył: 20.03.2010 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dawno zacząłem 'bawić się' PHP. Wydaje mi się, że najwięcej nauczę się tworząc coś konkretniejszego. Dlatego zrobiłem to:
www.skifa.koon.pl można się zalogować: e-mail: test hasło: test Wiem, że do wielu rzeczy można się tu przyczepić, ale pamiętajcie, że jestem początkujący. Wiem też, że nie ma w tym nic oryginalnego no i, że grafika kiepska. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiem, że do wielu rzeczy można się tu przyczepić, ale pamiętajcie, że jestem początkujący. Wiem też, że nie ma w tym nic oryginalnego no i, że grafika kiepska. Jeżeli wiesz że coś jest źle zrobione to po co dajesz do oceny ? lepiej napisz w czym mamy ci pomóc ? Ale spróbowałem i odrazu tytuł strony,menu i co ważne pamietaj ale pamietaj że aktualna konstrukcja strony (html) jest fatalna zawsze powinna być taka : Jeżeli chodzi o xhtml a jeżeli chodzi o html to : Cytat Wiem, że do wielu rzeczy można się tu przyczepić, ale pamiętajcie, że jestem początkujący. Wiem też, że nie ma w tym nic oryginalnego no i, że grafika kiepska. Jeżeli wiesz że coś jest źle zrobione to po co dajesz do oceny ? lepiej napisz w czym mamy ci pomóc ? Ale spróbowałem i odrazu tytuł strony,menu i co ważne pamietaj ale pamietaj że aktualna konstrukcja strony (html) jest fatalna zawsze powinna być taka : A obecnie jest że rozpoczynasz od <head> zmień to natychmiast -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
e-mail: test Czy to znaczy że maila nie sprawdzasz? Bo słowo test nie przypomina mi emaila. To jest email: test@test.pl, a nie samo test. Wiem, że do wielu rzeczy można się tu przyczepić, ale pamiętajcie, że jestem początkujący. Wiem też, że nie ma w tym nic oryginalnego no i, że grafika kiepska. To po co my tu!? Skoro wiesz co masz robić to do roboty! ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiem, że do wielu rzeczy można się tu przyczepić, ale pamiętajcie, że jestem początkujący. Wiem też, że nie ma w tym nic oryginalnego no i, że grafika kiepska. Do wszystkiego można się przyczepić, z całym szacunkiem, ale jak już będziesz miał naprawdę co pokazać to wtedy napisz nowy temat, tymczasem zamykam. Jakiś poziom na tym forum musimy trzymać. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:57 |