![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe wykonanie skryptu który sam by wypełniał pola ankiety a dokładniej takie coś
Klikamy w link a skrypt który przechodzi pod odpowiednią stronę wypełnia odpowiednia pola i zatwierdza ankietę. Da się w ogóle taki coś zrobić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można coś pośredniego - RoboForm lub Autofill do Firefoxa - sam wypełnia formularze. Ale kliknąc musisz sam. To jest z Twoją inwencją.
To co chcesz, na pewno da się zrobić jakoś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taki hosting plików na którym żeby zaczęło się pobieranie trzeba wypełnić ankietę (podać tam jakieś dane) i po wypełnieniu tego i zatwierdzeniu można pobierać a mi chodzi o coś takiego żeby ktoś na mojej stronie kliknął tylko w odnośnik a skrypt sam za niego wszystko zrobił.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taki hosting plików na którym żeby zaczęło się pobieranie trzeba wypełnić ankietę (podać tam jakieś dane) i po wypełnieniu tego i zatwierdzeniu można pobierać a mi chodzi o coś takiego żeby ktoś na mojej stronie kliknął tylko w odnośnik a skrypt sam za niego wszystko zrobił. Nie ma uniwersalnego skryptu, który wypełnia formularze, zapoznaj się z czymś takim jak CURL - jest też takie rozszerzenie do php. Umożliwi Ci to dokładnie to co chcesz. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 3 Dołączył: 7.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taki hosting plików na którym żeby zaczęło się pobieranie trzeba wypełnić ankietę (podać tam jakieś dane) i po wypełnieniu tego i zatwierdzeniu można pobierać a mi chodzi o coś takiego żeby ktoś na mojej stronie kliknął tylko w odnośnik a skrypt sam za niego wszystko zrobił. zainteresuj się Firefoxem i dodatkiem GreaseMonkey (piszesz w nim skrypty w javascript. Gdybyś miał problem z formularzem, pisz na priv.). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:42 |