![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo
Siedze wlasnie nad stworzeniem edytorka HTML przez WWW (cos jak pisanie maili w portalach jako HTML). To raczej zagadnienie z JS niz php jest, ale nie wiedzialem gdzie pytac, a tu sa madrzy ludzie wiec moze mi powiecie. Probowalem przegladac jak to jest zrobione np na interii lub o2.pl, ale ciezko cos mi to idzie (myslalem, ze interie juz skumalem, ale po przerubkach wysypala sie calkowicie). Moze ktos wie skad mozna pobrac taki prosty w dzialaniu (tzn latwy do zrozumienia) sampel takiego edytorka... Bede bardzo wdzieczny ![]() pzdr maciejkiner |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm... pamiętam, że w "php 4 dla początkujących" był edytor on-line, ale nie mam źródeł. P.S Spory był, bo w książce to to było ze 3 strony. A tak wogóle, po co Ci taki edytor?
-------------------- ![]() "Nie wiedziałem tylko, że Bóg też był na grzybach, gdy majstrował przy wszechświecie" (Janusz Wisniewski) dev: gazeta.ie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo
Potrzebuje do mojego CMSa (troche to za szumna nazwa ![]() ![]() pzdr maciejkiner |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
A wystarczyło skorzystać z wyszukiwarki :wink: Mnie to zajęło 2 minuty ... Tutaj masz gotowca: http://www.interactivetools.com/products/htmlarea/ |
|
|
![]()
|
|
Yo
Big thx, to jest dokladnie to o co mi chodzilo...idealnie zintegrowalo sie z moim systemem...po prostu rewelacja!! DZIEKI! pzdr maciejkiner |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
a tu przedstawiam polską wersję tego o to systemu - http://mstudio.nq.pl/test/wysiwg/
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a tu przedstawiam polską wersję tego o to systemu -http://mstudio.nq.pl/test/wysiwg/
A ze sie tak zapytam - czy masz zamiar to rozwijac czy tylko tak hobbystycznie? ![]() -------------------- "Use the force - read the source"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
hmm - nie zastanawiałem się nad tym - skonfigurowałem, przetłumadczyłem, i korzystam.
Ale jestem otwarty na wszelkie propozycje - na pewno jeszcze sporo przydałoby się przy tym poprawić. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:35 |