![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pojawia mi się w PhpMyAdminie przy każdej tabeli w bazie komunikat:
#1064 - Something is wrong in your syntax obok '' w linii 2 Cała strona oparta na tej bazie działa dobrze. Bazę mogę edytować przy pomocy swoich plików edycyjnych. Niestety nie wszystkie tabele edytowałem swoimi plikami i teraz nie mam dostępu do niektórych, bo w PhpMyAdminie nie są wyświetlane zawartości żadnej z tabel. Co zmienić? Co jest źle? W której linii 2 jest zła składnia? Gdzie jej szukać? Tabel mam dużo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Jakie pytanie taka odpowiedź: "Coś jest źle". Człowieku podaj więcej szczegółów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po dodaniu jednego rekordu to jednej tabeli pojawił się ten błąd przy wszystkich tabelach. Dodany rekord i tabelę do której dodawałem sprawdziłem. Wszystko OK. Nawet usunąłem tą tabelę ale i tak nic nie pomaga.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zrób eksport całej bazy i wklej to tutaj, bo w sumie ciężko jest tak zgadywać, co może być nie tak?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:30 |