![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zapraszam do oceny projektu pl.comcha.org "Komcza" tworzy do każdej strony internetowej forum oraz chat, dzięki czemu jest pomocna m.in. gdy: - dana strona nie umożliwia komentowania (strony polityków, znanych osób np.: barackobama.com, prezydent.pl, czy różnych firm i usług np. google.pl, tp.pl, netia.pl i organizacji np. who.int, un.org itp.) - właściciel nie zajmuje już się swoją stroną lub strona została na jakiś czas wyłączona, a jej czytelnicy chcą się ze sobą jakoś skontaktować - moderator nie publikuje niewygodnych komentarzy - chcemy uzyskać szybko pomoc lub jakieś informacje (chat) - chcemy porozmawiać na dowolne tematy, wykorzystując do tego np. Wikipedię ( Wojna, Bóg, Web 2.0 itp. ) Przykłady wykorzystania: Cyfra+, Fundacja Maciuś, Microsoft Od dwóch dni dostępna jest również wtyczką do Firefox http://pl.comcha.org/page,plugin ![]() ![]() Dodam jeszcze, że tworzone są kolejne funkcje, które niebawem zostaną opublikowane ![]() Z góry dziękuje za Wasze opinie oraz sugestie. Ten post edytował ARE$ 11.03.2010, 22:51:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl.comcha.org/99/google/comments/
brakuje mi tutaj możliwości zmiany linku. takie wracanie do poprzedniej strony, aby wpisać nowy link jest trochę irytujące ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl.comcha.org/99/google/comments/ brakuje mi tutaj możliwości zmiany linku. takie wracanie do poprzedniej strony, aby wpisać nowy link jest trochę irytujące ![]() Dzięki za sugestię, mieliśmy kiedyś to poprawić, ale wyszły inne priorytety i później się zapomniało ![]() Kiedyś myślałem, by dać możliwość kasowania Link: i tam wpisywania nowych adresów, co Ty na to? Jak poza tym błędem widzi się Tobie pomysł i wykonanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() dokładnie coś takiego miałem na myśli wygląd: dobry, choć bym usunął te kręgi pod informacją "Ściągnij wtyczkę Comcha (...)" PS na stronie startowej: Język -> English - co taka dziwna flaga? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czyli tak samo myślimy, z pewnością to zmienimy.
Odnośnie flag, póki co je wyrzuciłem.. wcześniej było tam Global (English) a ta ikonka symbolizowała ziemię ![]() |
|
|
![]()
|
|
nono, widzę moja "szukajka" użyta, teraz trzeba by jeszcze zadbać o prawa autorskie...
![]() teraz jeszcze usunąć te odstraszające brushe (kółka i okręgi) i strona 1. klasa ![]() PS polityka prywatności - czemu tylko po ang? Ten post edytował r4xz 24.03.2010, 20:02:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Choćbym chciał, to nie ma się do czego przyczepić. Gratuluję.
|
|
|
![]()
|
|
nono, widzę moja "szukajka" użyta, teraz trzeba by jeszcze zadbać o prawa autorskie... ![]() teraz jeszcze usunąć te odstraszające brushe (kółka i okręgi) i strona 1. klasa ![]() PS polityka prywatności - czemu tylko po ang? Nie tworzyliśmy już swojej wersji, skoro Twoja propozycja była dobra, chyba się nie obraziłeś ;-)? Okręgi usunięte. Polityka prywatności będzie po polsku, jak już będzie dokończona wersja angielska ![]() Dzięki za rady, pozdrawiam Choćbym chciał, to nie ma się do czego przyczepić. Gratuluję. Dzięki DiH, jednak jeśli zauważysz jakiś błąd, daj znać ![]() Dodam jeszcze, że wczoraj opublikowaliśmy profile użytkowników np. http://pl.comcha.org/user/Simon Możemy śledzić tematy przypisane do konkretnych domen, zawierające dane tagi lub danych użytkowników (to ostatnie będzie wkrótce dostępne po zalogowaniu, gdy wejdziemy na stronę swojego profilu) Na forach stron dodaliśmy boks, który pokazuje osoby śledzące tematy z danej domeny, tutaj przykład Jeśli śledzimy np. pl.wikipedia.org a ktoś wypowie się o wojnie, wykorzystując wikipedię (przykład), temat ten pojawi się na naszym profilu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:54 |