![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
od jakiegos czasu leniwie ucze sie pisac efekt mojej pracy < w koncu jakis skonczony projekt i nawet jestem zadowolony po wszystkim ^^ http://kpietrzak.boo.pl/ mowic jak cos nei dziala ^^ a moze... ^^ jesli ktos zechcialby rzucic okiem na skrypt to bylbym bardzo wdzieczny jutro usiade do tego i przygotuje jakies streszczenie z pracy mojego skryptu dzisiaj juz chcialem sie pochwalic jak najszybciej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) wiem, ze dupa blada ale i tak jestem zadowolony (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ja mam tam ocenić? Skrypt, layout?
[-] Menu [-] Brak tła stopki [-] Grafika KG wydaje się prymitywna [-] Brakuje mi czegoś takiego jak: Więcej (przy layoutach) [-] Nagłówek: G i a powinny być nad tym paskiem. [+] Ankieta fajna (skrypt) [!] Ocenianie nie działa! [!] Galeria ładnie rozwiązana, ale osobiście zrobiłbym linię tą co jest nad obrazkiem, pod nim. (sygnatury, layouty, inne) Ze strony działania, jakoś działa. Ale nie podoba mi się... Ten post edytował thomson89 3.03.2010, 20:55:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
glownie skrypt
staralem sie sporo rzeczy poprawic w stosunku do poprzedniego projektu ( Temat: skrypt zarzadzanai trescia ) i mysle, ze to akurat mi sie udalo choc jeszcze daleko do prawdziwych skryptow ;-) ocenianie pod grafika ? u mnie dziala < ale trzeba wejsc w grafike jest tutaj lekkie niedociagniecie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niby tak, że w grafice. Ale żeby w nią wejść, trzeba kliknąć "komentarze" a kto się spodziewa ze to jest "wejście"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cookie bardzo słabym zabezpieczeniem na sondę/ankietę...
Razi wielkość obrazka, który jest w nagłówku. Małe literki w menu... Ogólnie oceniam: "bardzo słabo" w sondzie. (w końcu to aż 99% głosów) Komentarze? Można dodawać bez opamiętania... (w księdze gości) Ogólnie bardzo słabe zabezpieczenia... Chciałem przeprosić no ale musiałem Ci pokazać w jak tragicznym stanie są Twoje zabezpieczenia. |
|
|
![]()
|
|
ladnie pozamiatales (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
zabezpieczenia jak zabezpieczenia prawie ich nei ma, nei o to tu chodzilo sprobuje opracowac jakies streszczenie po skrypcie, mam nadzieje, ze dowiem sie co w samej budowie zrobilem zle etc. w koncu nei wiem czy w dorbym kierunku ide fajnei teraz to wyglada (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Myślę, że idziesz w dobrym kierunku. Trochę dynamicznych elementów, dość dobrze pracujący skrypt. No, ale zabezpieczenia.
|
|
|
![]()
|
|
tylko wiesz... nie wiem czy od strony technicznej stosuje dobre rozwiazania
a nie chcialbym zeby pozniej, jak bede mial jakis wiekszy skrypt, sie okazalo, ze nie moge czegos zrobic bo zle zbudowalem jakis element na poczatku, od ktorego zalezy pol systemu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) albo jest jakis ciezki i nie nadaje sie do wiekszego uzytku, etc. opis po krotce http://kpietrzak.boo.pl/Niezapisany%20dokument%201.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zamienić na
|
|
|
![]()
|
|
mi tu chodzilo o to, czy zarzadzajac plikami, dzialajac w ten sposob mozna zbudowac nieograniczony na dluzsza mete skrypt, ktory daje mozliwosc rozwoju i jest w miare uniwersalny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 18:26 |