![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki jest skrypt na zablokowanie opcji zapisz jako... w menu u góry w Plik.
(Plik=>Zapisz jako... a nie w lewym przycisku myszy!) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Musisz napisać włąsną przeglądarkę WWW, która nie będzie miała tej opcji i przy wejściu na stronę sprawdzać czy użytkowniek z tejże przeglądarki korzysta. Jeśli nie, wysyłasz go w kosmos, jeśli tak, wyświetlasz stronę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi chodzi o takie coś na wszystkie przeglądarki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To zapytaj kumpla.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Właśnie tego skryptu szukam dla tego kumpla
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie by przy okazji interesowal kod blokujacy dostep do zrodla z menu gornego... wiem ze to i tak do obejscia jest prostym skryptem, ale laik nie bedzie grzebal.. ma to ktos ?
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otworz okno w fullscreen mode
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tak zawsze sie da odczytac strone.
Możesz umieścić kod w javasripcie: Kod <script src=blah.js>
a w blah.js odwolanie do twojej strony. Poza tym zastosuj zapetlone kilka razy ramki, zapetlony Javascript. Spróbuj odczytać źródło np www.ezop.civ.pl |
|
|
![]()
|
|
no i? W czym problem? Zrodlo strony jest wsadzone w zmienna JS i wystawiane do browsera. Zapisac na dysku, napisac wlasna procedurke i juz.
Pozatym ta strona juz mi sie podoba od samego startu... Cytat ZALECANA ROZDZIELCZOSC 1024x768 Twoja rozdzielczosc ekranu 1280x1024 Jest za mała lub zbyt wysoka aby przegladac poprawnie ta strone.Jesli to mozliwe zmien ja! Ręce ulożyły mi się w "gest Kozakiewicza".
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Spróbuj odczytać źródło np www.ezop.civ.pl http://www.ezop.civ.pl/d%20e%20f%20a%20u%2...t.php?pass=ener ;)
kiwac to my a nie nas ;)) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lisu: marna sztuczka, ale zawsze cos.
Kuririn: pokombinuj z naglowkami przesylanymi do przegladarki, a mowiacymi o waznosci dokumentu. Przyklad mojej podpowiedzi macie na stronie podanej przez jednego z forumowiczow: http://www.tuning.pl/panel.php. Tutaj nie zobaczycie jakie zmienne sa przesylane do skryptu logujacego (ani w adresie, ani w zrodle strony - tego w ogole normalnie nie jestescie w stanie podejrzec). Ale zawsze jest jakies ale ![]() ![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kiwac to my a nie nas
![]() 1. To był tylko przykład, podałem go, bo sam musiałem podumać nad tym. 2. To nie moja strona ![]() 3. Ona i tak ma dziury (nawet fajny panel admina jest ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |