![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcialbym zrobić coś takiego że mam 2 tabele:
|uzyj tabeli a i tu <input type radio>|uzyj tabeli b i tu <inpu type radio> | tu jest tr id=tab1 | tu jest tr id =tab2 i tak w dół i teraz chce uzyskac coś takiego że jak kliknę "uzyj tabeli a" to zniknie mi tr id=tab2 zrobiłem coś takiego:
no i dziala, ale jak klikne uzyj tabeli b to sie dzieje to samo bo <input radio ma tą samą nazwę = tabela, a przecież nie moge zmienić nazwy. teraz tak: dlaczego value jest on?? skoro ja wpisałem <input type radio value="1"> wtedy by bylo prosciej bo na drugi bym ustawił value 2 i po wszystkim, radio przybiera value on/off? A może radio nie jest tu dobrym rozwiązaniem? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Radio wydaję się być dobrym rozwiązaniem, a dzieje się to samo, ponieważ to się ma dziać:
Radio zwraca swoją własną wartość ustawioną poprzez value! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tego nie miałem nie miałem pętli tylko poprostu chciałem działać na value zaraz zobacze co z tego bedzie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 17:21 |