![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... czy istnieje sposób na dodawania znaku wodnego do grafik znajdujących się w danym katalogu? np jeśli ktoś wywoła dane zdjęcie zeby nabiło na niego znak wodny
borykałem się z takim skryptem .htaccess
plik php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat czy istnieje sposób na dodawania znaku wodnego do grafik znajdujących się w danym katalogu? Uwaga, odpowiedź: TAK. Więcej pytań w poście nie widzę, więc to chyba jedyny problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli odpowiedź juz znalazłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o to mi chodziło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
teraz kolejne pytanie... czy ten skrypt który wkleiłem w pierwszym poście załatwia sprawę (jeśli tak to czemu nie załatwia) jesli nie jak tego dokonać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
watermark wpisz w google jest wiele gotowych rozwiązań
|
|
|
![]()
|
|
tak tez to zauważyłem ale.... nie mogę sobie poradzić , wałkuje temat od 3 dni, bez skutku, wypróbowałem z 10 przykładów i duupa
generalnie odnosżą sie do nakładania znaku w locie ale nie szukam czegos co nałoży znak przy wywołaniu samej grafiki z serwera, np wgranej z ftpa Ten post edytował stanisław 25.02.2010, 22:39:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba by sobie napisać funkcję nakładającą znak na wszystkie pliki w danym katalogu lub tylko wyznaczone pliki ewentualnie skrypcik, gdzie odwołuje się tak:
inne rozwiązania mi nie przychodzą do głowy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie rozumiem o co Ci chodzi, bo Twój skrypt przecież działa prawidłowo. Chodzi Ci o to, żeby znak wodny został zapisany na obrazku?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A przeglądałeś listę parametrów dla imagejpeg? (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 04:45 |