![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam !
zrobiłem sobie prostą księgę gości na mojej stronce i nie mam pewności w 100% że wszystko działa dobrze dlatego proszę o ocenę i stestowanie. http://dominbik.cba.pl/ zakładka księga gości, możecie testować do wolii oczywiście i tak te wpisy pousuwam chodzi mi tylko o to czy dobrze to technicznie działa (np. aby nie można się było wpisać z błędnym adresem email czy jakoś obejśc anty bota, wiecej napisać w nicku czy po prostu jakoś to rozp,,,) pozdrawiam i dzieki za pomoc (dopiero zaczynam) PS jak chcecie to mogę zapodać kod tylko trochę dużo tego ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Dziurawe jak sito, 0 zabezpieczeń.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałem bardziej pod kątem wyglądu, ale na poprawność też zwróciłem uwagę:
1. Adres IP o DATA Godzina // powinno być chyba ADRES IP o GODZINA, DATA ![]() ![]() 2. Sprawdziłem formularz kontaktowy, choć o to nie prosiłeś, ale tam wystarczy wpisać samo "a" i wysyła, chyba w ogóle nie sprawdzasz tych danych ![]() 3. Z tego co widzę ktoś już sprawdził, masz ją podatną na xss ![]() 4. Coś Twój licznik działa nie za dobrze, patrz ile już masz odwiedzin ;p podatny na odświeżanie ;p edit : Pion, jak oszukałeś skrypt że kilka razy dodałeś komentarz? Możesz to zdradzić ? ![]() Ten post edytował Mefiuu 23.02.2010, 13:01:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Wystarczy usunąć ciasteczko "ksiega".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto był tak złośliwy?? - jak co usuń ten post:
Kod <legend>gfbgfbfgb (94.75.108.96 o 2010-02-23 13:32:19)</legend><script>location.reload();</script> daj przynajmniej filtrację na znaczniki html'a -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wam wszystkim za pomoc
Cytat kto był tak złośliwy?? - jak co usuń ten post: usunąłemCytat daj przynajmniej filtrację na znaczniki html'a gorzej że nie wiem jak, jest jakis tourtioal ?Cytat Adres IP o DATA Godzina // powinno być chyba ADRES IP o GODZINA, DATA winksmiley.jpg ---> wskazówka kosmetyczna wiem, potem moze zmienieCytat 2. Sprawdziłem formularz kontaktowy, choć o to nie prosiłeś, ale tam wystarczy wpisać samo "a" i wysyła, chyba w ogóle nie sprawdzasz tych danych winksmiley.jpg no wiem, ten formularz kontaktowy jeszcze nei skonczonyCytat Coś Twój licznik działa nie za dobrze, patrz ile już masz odwiedzin ;p podatny na odświeżanie ;p wiem ;/ |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:49 |