![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. To mój pierwszy post tutaj
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Górą się zachwyciłem, ale dalej... mi się nie podoba. I nawet nie mam pomysłu jak to zmienić.
Na dole, napis: losowe prace, zdaje się troszeczkę za mały jest. Jako background stopki, dałbym te deski co są na górze. Spójrz tu. Nie wiem czy to jest zamierzone czy nie, ale źle to wygląda. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Górą się zachwyciłem, ale dalej... mi się nie podoba. I nawet nie mam pomysłu jak to zmienić. Na dole, napis: losowe prace, zdaje się troszeczkę za mały jest. Jako background stopki, dałbym te deski co są na górze. Spójrz tu. Nie wiem czy to jest zamierzone czy nie, ale źle to wygląda. Dzięki za opinie. Nie dziwię się że Ci się nie podoba ![]() Wszystko wygląda inaczej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za opinie. Nie dziwię się że Ci się nie podoba ![]() Wszystko wygląda inaczej ![]() Nie, no... ten screen już coś! Ale przydałaby się obsługa mojej przeglądarki. Mam Operę 10. Trochę osób jej używa... --EDIT-- IE7 też leży pod tym względem. --EDIT2-- Osobiście nie lubię, jak na stronie klikam link do drugiej stronie i otwiera się ona w tym samym okienku/karcie. Myślę że tobie też się to przyda. Potem łatwiej wrócić na twój blog. Ten post edytował thomson89 19.02.2010, 23:05:16 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunąłbym Losowe Prace na dole. Nie pasują tam. I zwiększyłbym odległości między tytułem wpisu, belką pod nim. "Komentarze" mogłyby być na równi z ocenianiem. I po prawej stronie belki (np. Archiwa) są ok ale treść w nich wychodzi poza obszar belki. Nie ładnie to wygląda, powinno być równo.
Ale generalnie fajnie. Sprawdzanie na FF 3.6 / Mac -------------------- |
|
|
![]()
|
|
--EDIT2-- Osobiście nie lubię, jak na stronie klikam link do drugiej stronie i otwiera się ona w tym samym okienku/karcie. Myślę że tobie też się to przyda. Potem łatwiej wrócić na twój blog. Zrobiłbym tak... Ale ważniejszy jest dla mnie standard W3C.Według niego to użytkownik definiuje sposób otwarcia linku a "target" jest niepoprawny I po prawej stronie belki (np. Archiwa) są ok ale treść w nich wychodzi poza obszar belki. Nie ładnie to wygląda, powinno być równo. Ale generalnie fajnie. Sprawdzanie na FF 3.6 / Mac Właśnie ... to chyba dlatego, że nie posiadasz czcionki, której używam. Mógłbyś pokazać screena? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czytajac twoje posty nasuwa mi sie jedna mysl
moze umiesc w stopce „Stronę trzeba oglądać na komputerze autora”. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Lepiej zmień czcionka domyślną na inną.
2. Według mnie było by fajnie obniżyć wyszukiwarkę o 30px w dół i będzie ładnie wyglądała. 3. Stopka mi się nie podoba, tak samo jak poczny (prawy) box. 4. Za duże litery tytułów. -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:34 |