![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć coś na temat błędu 500. Mam skrypt który jest wykorzystywany przez wielu użytkowników i mi się nigdy nie zdażył ten błąd, ale dostałem syganły że innym ostatnio coś takiego sie przytrafiło. Macie jakies doświadczenia skąd sie ten błąd bierze. Czy to jest wina skryptu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie jest wina skryptu tylko błąd serwera.
Skontaktuj się z administratorem serwera. Zdarza się również kiedy witryna jest przeciążona. Ten post edytował qbas-s 9.02.2010, 18:10:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Mam skrypt który jest wykorzystywany przez wielu użytkowników i mi się nigdy nie zdażył ten błąd, ale dostałem syganły że innym ostatnio coś takiego sie przytrafiło. Macie jakies doświadczenia skąd sie ten błąd bierze. Za duże obciążenie serwera, za mało procesów PHP FastCGI przyporządkowanych dla Twojego konta, a liczba żądań jest tak duża, że następuje timeout przy oczekiwaniu na wolny proces, stąd błąd nr 500. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie są drogi rozwiązania tego problemu
![]() Czy powinienem zgłosić to adminowi ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No przecież napisał kolega - tylko zgłoszenie administratorowi serwera w celu zwiększenia liczby procesów albo optymalizacja Twoich skryptów, aby działały krócej/wydajniej.
Choć nie zawsze będzie to możliwe, więc zostaje reakcja opa. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:01 |