![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam pytanie. czy da sie ustawic by po zamknieciu pokrywy laptop automatycznie ustawial ekran powitalny? jeest jedynie opcja by przejsc w stan gotowosci a wtedy niestety nie wszystko dziala jak nalezy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . chodzi mi o oto zeby nikt po otwarciu lapka nie mial dostepu do danych i musial najpierw wpisac haslo do profilu, dzieki za help
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz żądanie hasła po wznowieniu systemu. No chyba, że laptop się nie wyłącza po zamknięciu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat chodzi mi o oto zeby nikt po otwarciu lapka nie mial dostepu do danych i musial najpierw wpisac haslo do profilu, dzieki za help No niestety, nikt na to nie wpadł... Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu wygaszacz ekranu, który będzie wymagał podania hasła po wznowieniu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy stan gotowości? Bo jak to jest wstrzymanie, to da się ustawić żądanie podania hasła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wstrzymanie = stan gotowości.
No tak, da się, ale po co usypiać kompa tylko dlatego, aby go zablokować? Wystarczy wygaszacz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Albo Windows+L. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Stan gotowości (w "7" kompy szybko się podnoszą)
- Wygaszacz ze wznowieniem - Windows + L |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:11 |