![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, bardzo potrzebuje skrypt który będzie potrafił:
1. Wyświetlić wszystkie katalogi i pliki z danego katalogu głównego 2.Stworzyć nowy katalog , a więc potrzebny dodatkowo formularz 3.Wysłać katalogi i pliki do wybranego z listy (jak w punkcie 1) katalogu, tez potrzebny formularz Wiem wiem, może się to niektórym wydać banalne, ja też tak myślałem.. Wiem oczywiście jak wyświetlić wszystkie katalogi, wiem też jak utworzyć nowy i jak wysłać pliki, formularze też oczywiście potrafię zrobić, ale nie mogę za nic na świecie połączyć tych wszystkich funkcji... I tu liczę na waszą pomoc, bardzo mi na tym zależy... Stawiam duże piwo temu kto pomoże (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra... ale pokaż co napisałeś i wskaż miejsce, gdzie konkretnie pojawia się problem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, bardzo potrzebuje skrypt który będzie potrafił: Nie ten dział. 1. Wyświetlić wszystkie katalogi i pliki z danego katalogu głównego Może tak: scandir? 2.Stworzyć nowy katalog , a więc potrzebny dodatkowo formularz mkdir, formularz sobie potrafisz napisać. 3.Wysłać katalogi i pliki do wybranego z listy (jak w punkcie 1) katalogu, tez potrzebny formularz Tego nie rozumiem. Stawiam duże piwo temu kto pomoże (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Czyli jednak na giełdę powinien zostać przeniesiony temat. Coś nie działa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak właśnie o coś takiego, poprostu idealne, skąd to pobrać, wziąść.... idealne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2010 Skąd: Chodzież Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to cały skrypt mojego autorstwa mogę Ci go podesłać ale występują jeszcze pewne niedoróbki.
Nie wiem tylko czy się orientujesz w klasach aby mógł dopasować skrypt pod własne potrzeby. Ten post edytował szamburdsz 2.02.2010, 18:02:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to cały skrypt mojego autorstwa mogę Ci go podesłać ale występują jeszcze pewne niedoróbki. Ekhm: Cytat Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 76 Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: 'gallery/gal1/phpinfo.php.jpg' is not a valid JPEG file in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 76 Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 91 Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 92 Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 108 Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 109 Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 76 Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: 'gallery/gal1/phpinfo.php.jpg' is not a valid JPEG file in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 76 Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 91 Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 92 Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 108 Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 109 Warning: imagegif(): supplied argument is not a valid Image resource in /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php on line 134 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/home/hed/public_html/imageupload/class/image.class.php:76) in /srv/home/hed/public_html/imageupload/index.php on line 25 I mylący (pliku nie ma) alert: Cytat Pomy¶lnie wgrano pliki na serwer Filtruj przynajmniej rozszerzenia plików, żeby nie można było przesyłać skryptów php, bo aktualnie można Ci nieźle namieszać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2010 Skąd: Chodzież Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem kolego wiem, aktualnie jest tylko w fazie dopracowywania i pewnie rzeczy jeszcze nie są gotowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 01:34 |