![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy jest możliwość sprawdzenia strony na jaką przechodzi, ktos po opuszczeniu moją stronę? Czyli: Ktoś klika link na mojej stronie, przechodzi na tą stronę, a w tym czasie skrypt pobiera na jaką stronę ktoś wchodzi? Da się coś takiego zrobić? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ktoś kliknie na link na twojej stronie to tak da się to zrobić.
Musisz nadać akcje onClick na odnośniki i wykonać odpowiednią funkcję która Ci powiedzmy zapisze dane jakie chcesz gdzieś. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, o tym wiem, ale na mojej stronie są objekty flashowe i inne reklamy sponsorów, jest tez wiele linków a dodanie do każdego eventu jest niewykonalne - myslałem coś o "window.onunload + pobranie tego linku" - czy to jest mozliwe?
Ten post edytował Watt 29.01.2010, 11:31:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodanie do każdego odnośnika eventu za pomocą JS jest dość prostę, nie wiem jak z flash.
A co do onunload to niewiem, ale wydaje mi się że raczej nie da rady. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
To może jakoś inaczej - bo to flasha nie obejmie...
bump Ten post edytował Watt 29.01.2010, 16:01:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Statystyki google analitycs Ci to wykażą.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Tak, ale z nich nie wyciągne nic, a potrzebuje tego do dalszej obróbki przez php:) Skoro analitycs to zrobią, tzn że to jest to możliwe.
Ten post edytował Watt 4.02.2010, 13:40:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja zawsze myslalem, ze daje sie strone posrednia, taki licnzik ktory pozniej przenosi dalej
nieraz widzialem takie rozwiazanie, zdaje sie te wszystkie duze portale wlasnie tak robia, ale moze da sie lepiej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:00 |