![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to może być prawda? Ja sam nie wiem czy wierzyć
![]() http://www.linuxplanet.com/linuxplanet/reports/5303/1/ - artykuł |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
juz to widze ... w javie ... bleh ... nawet jezeli sie uda to bedzie mialo wymagania wieksze niz gui nowego windowsa ... cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niom czysta prawda
![]() widziałem to cudo na żywo , na cebicie , wygladało pięknie, a co do maszyny hmm, na maszynie na której było to prezentowane wskazywało na 2-5% użycia mocy ![]() -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:30 |