![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Kiedyś w necie znalazłem świetny artykuł o komentarzach warunkowych dla )*(&$*&)*$ IE. Miał on podwójną postać, niestety nie pamiętam dokładnie (Dysk mi padł, a z nim przykład, na których był użyty ten kod i link, który był zapisany w Operze...). Miał on postać mniej więcej taką:
Jest to bardzo wygodny komentarz, dogłębnie był opisany, ale jak mówię, link do tego artykuły w necie przepadł wraz ze zgonem twardziela... Jeśli ktoś wie będę okrutnie wdzięczny. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 27 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez komentarza, gdybym nie szukał, to bym nie pisał.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez komentarza, gdybym nie szukał, to bym nie pisał. O ten Ci chodzi? Pierwszy wynik z Googla Na marginesie, temat bez sensu, bo niby skąd ktokolwiek ma wiedzieć o jaki artykuł Ci chodzi? |
|
|
![]()
|
|
Dzięki stary, ten artykuł widziałem... natknąłem się na tamten artykuł przypadkiem, na jakimś forum. Kiedyś go znajdę. Też przypadkiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Myślałem, że ktoś będzie wiedział. Zamykam temat. Jest - udało mi się w końcu znaleźć - nie artykuł, ale kod: ma on następującą postać: <!--[if IE]>Kretyński ie<![endif]--> <![if !IE]>Opera i reszta<![endif]> Pozdrawiam. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 12:42 |