![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Zaznacze, ze w phpku raczkuje, pojecie mam małe. No wiec mam strone kontakt.php do której zainkludowałem tego mojego forma do kontaktu. tak wyglada kod
jak otwieram moją strone kontakt php to wszystko gra wysyła maile, ale na górze widnieje błąd : Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gkoszykowka/ftp/nasilowni/kontakt2.php:2) in /home/gkoszykowka/ftp/nasilowni/sample-html-simple.php on line 1 dzieki za pomoc edit: a to mój kod sample-html-simple
Ten post edytował gamat1 13.01.2010, 01:51:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten blad oznacza ze session_start nie zadziala bo naglowki zostaly juz wyslane. Przed session_start nie moze nic byc w htmlu. Ty najpierw masz to:
A dopiero potem includujesz sample-html-simple.php wewnatrz ktorego jest session_start. Wywal to session_start z sample-html-simple.php i wrzuc albo na poczatek header.php albo przed includowaniem header.php. -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki serdeczne, wszystko działa! Pozdrowienia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:51 |