![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam skrypt filmowy www.dobrygolab.pl chciałbym aby przed każdym nowo otworzonym filmem otwierała się reklama.
Czy jest to możliwe, i w jaki sposób? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o to aby reklama wyświetlała się tylko przy pierwszym otworzeniu danego filmu ? Jeśli tak to masz dwa wyjścia:
1) Dla zarejestrowanych użytkowników zrób tabelę Cytat FILMIK ID | USER ID i po pierwszym wejściu zapisuj i sprawdzaj czy się zgadza 2) Dla niezarejestrowanych musisz zapisywać informację w ciastkach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Mi o to że ktoś odpala film i na początku są przykładowo 10 sekundowe reklamy.
Chcę to zrobić dla nie zarejestrowanych userów ponieważ wyłączyłem już rejestrację. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy czegoś takiego nie robiłem, ale wg mnie musiałbyś tak zmodyfikować odtwarzacz by ten na podstawie jakiś tam parametrów do niego przekazanych najpierw emitował reklamę, a dopiero potem właściwy film.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ajax.
W sesji robisz tablicę gdzie każdy klucz to id filmu a wartość to czas żądania ( bo użytkownik może odpalić na raz kilka filmów ) W skrypcie JS z załadowaną stroną ustawiasz czas pobrania na czas żądania + ile czasu ma czekać użytkownik i po tym czasie ładujesz link do filmu. W międzyczasie oczywiście wyświetlasz reklamy. |
|
|
![]()
|
|
Kolego orglee nie znam się na php więc nie wiem za bardzo jak mam to zrobić.
Może ktoś pomoże. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 22:07 |