![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 16 Dołączył: 16.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Chciałbym przedstawić Wam jeden z pierwszych szablonów (na bloga) które postanowiłem publicznie użyć. Stawiłem sobie jako główny cel prostotę i funkcjonalność, myślę że w pewnym stopniu mi się udało. Ostatnimi czasy pracuje nad ulepszoną wersją w której lepiej gospodaruje minimalną przestrzeń. Proszę o szczere komentarze oraz porady / sugestie co zmienić bądź poprawić w obecnej wersji. Podgląd: http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2009/353..._webking_pl.png Strona: http://webking.jogger.pl Pozdrawiam, WebKing |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się:
- tło - czytelność Ale nie pasuje mi: - top do nagłówka - odległość wpisu od górnej krawędzi - ikonka rss Na pewno zmieniłbym (gdybym umiał zrobić taki szablon): - ikonkę rss aby nie łączyła się z layoutem (białym tłem), lecz była oddzielona Ogólna ocena: bardzo dobrze i starannie wykonany layout. Ten post edytował thomson89 20.12.2009, 21:22:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba, prosta i przejrzysta kolorystyka.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 16 Dołączył: 16.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- odległość wpisu od górnej krawędzi Nie rozumiem, czy jest możliwość abyś wykonał zrzut ekranu mojego bloga? Zobacz czy na obrazku jest tak samo jak na blogu. Dziękuje za wszystkie oceny (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nagłówek zbyt przylega do krawędzi białego tła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proste, przejrzyste, nie jest to jakieś świetne, ale na bloga w sam raz, gdyby tekst był bardziej oddalony od góry i od dołu(top byłby wyższy) byłoby moim zdaniem lepiej, ale nie przejmuj się jak na jedną z pierwszych publicznych prac to nieźle ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:14 |