![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2002 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce działać mi UPLOAD. TZN działa tylko na serwerze. Mam php 4.x pod winNT4. Na samym serwerze upload za pomoca funkcji copy i ftp_put działa, a ze stacji roboczej nie. Czemu tak się dzieje?
Prosze o pomoc. Wiadomości prosze pisać na adres rafal@sobczuk.prv.pl Dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie chce działać mi UPLOAD. TZN działa tylko na serwerze. Mam php 4.x pod winNT4. Na samym serwerze upload za pomoca funkcji copy i ftp_put działa, a ze stacji roboczej nie. Czemu tak się dzieje? sporo za malo danych. poki co mozna winic np zle napisany skrypt (korzystanie z zmiennych globalnych?)
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi na mysl przychodzi niewlasciwe ustawienie TEMPa dla php :!: :?:
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:22 |