![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witka.
Mam koledzy pytanko, Znacie jakiś skrypcik, bo troszkę leniwy jestem dziś hi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) który by w sposób opisany poniżej zmienia grafikę z jednej na drugą: Mam powiedzmy 2 obrazki: domek.png domek_2.png I po wejściu na stronke z tymi obrazkami: Najpierw pokazuje się domek.png po 1 sekundzie domek_2.png | kolejno znowy 1 sekunda i domek.png po 1 sekundzie domek_2.png Czyli na zmiane jak by migały i po np 5 sekundach zostaje już tylko domek_2.png i tyle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpowiednia pętla i zabawa z settimeout oraz kwestia naskrobania odpowiedniej funkcji coś a'la:
var i =0; function c() { if(i%2==0) document.getElementById('id_elementuzobrazkiem').src = ' domek_2.png'; else document.getElementById('id_elementuzobrazkiem').src = ' domek.png'; i++; } // i settimeout dla c Ten post edytował darko 18.12.2009, 22:48:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
enjoy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:05 |