![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wyniuchałem gdzieś duży skrypt do pobierania danych z serwera CS, przerobiłem go na własne potrzeby, no i zostaje ostatni problem. Skrypt wyświetla rezultaty za pomocą pętli, a ja potrzebuję aby wyświetlał np. jako $server['mapa'] Index:
Oczywiście do tego są też inne pliki... Skrypt ogólnie działa, tylko chciałbym to oprawić w ładną ramkę a bez tablic / zmiennych z tym ani rusz. Mógłby ktoś pomóc? Próbowałem też tak:
i tak:
ale nic z tego... może ktoś pomóc? :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ogólnie w skrypcie minimalnie zawodzi jego logika, bo z mostu widzę, że był on przystosowany do operowania na tablicach, tylko źle zastosowałeś przypisywanie danych.
Zwłaszcza ciekawe jest tutaj: Masz tylko 1 IP a na dodatek ta pętla nie robi nic bo nic w nawiasy nie ująłeś (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli co teraz muszę zrobić? Może ktoś mnie naprowadzić? Aktualnie mam tak:
I zwraca mi to wynik Kod activeplayersArray ( [map] => map [active] => activeplayers [max] => maxplayers ) EDIT: Dobra, poradziłem sobie. wystarczyło dać echo $data['map'] (w przypadku 1 wersji podanej w 1. poście). Do zamknięcia. Ten post edytował n33thl 18.12.2009, 19:35:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 10:30 |