![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z Kohaną 2.3.4 - a dokładniej z sesjami, chciałbym ustawić sesję (numer) przekazaną POST'em.
Da się inaczej to zrobić niż: http://forum.kohanaphp.com/comments.php?DiscussionID=2599 Dodam że sesję trzymam w bazie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ten sam problem. Próbowałem trzymać sesje zarówno w bazie danych jak i w cookies. Za każdym razem dzieje się to samo. Po uploadzie plików w IE sesja się usuwa i wylogowuje usera. Natomiast w innych przeglądarkach na dobra sprawę tworzy dwie sesje - jedna dostępna z kontrolera druga w której przetrzymywane są informacje odnośnie dodanego pliku.
Zalecane użycie kodu:
nie przynosi żadnej poprawy albo powoduje wystąpienie w SWFuploaderze błędu nr 500. Niestety ale również żadne z rozwiązań jakie podano na stronie kohany nie działa. Ktoś może ma jakiś pomysł jak to można obejść ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 6 Dołączył: 22.10.2007 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mialem ten sam problem ale w symfony, wysylanie pliku przez swfupload nie wysyla id sesji w ciasteczku, rozwiazaniem jest doklejenie sesji do urla i start sesji z tym ID.
|
|
|
![]()
|
|
Równoznaczne do tego było wysłanie id sesji przez postowany parametr swfuploadera. W obu przypadkach nie działa to poprawnie. Sesja ma ten sam id i nazwę co stara ale nie zawiera informacji zawartych w sesji z kontrolera. :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:44 |