![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Ten problem widzę po raz pierwszy i nie wiem co zrobić. Wcześniej mi działało dobrze, a teraz już wogole nie działa. Przed innymi stronami na samym początku wstawiłem kod, który sprawdza czy dana osoba ejst zalogowana i nie działa tzn. Jak się zaloguje i wyloguje, a spróbuje wejść na stronę to pisze żeby się zalogować, ale za 2 razem już moge normanie wejśc.
Wklejam kod, ktory jest odpowiedzialny za to:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 7 Dołączył: 4.04.2009 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż plik "login.php" ; )
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pominę zbędne rzeczy, wstawę tylko kod php logowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
A po kiego grzyba ustawiasz zmienną $_SESSION['login']=$login? Jesli ktoś będzie mial tam śmieci lub pozostałości ze starej to mu wejdzie. Ustawiasz ja TYLKO w pliku, który służy do logowania... Nigdzie indziej. Przy wylogowywaniu unregister zmiennej i session_destroy... Nic nie powinno wtedy prześlizgnąć się już.
|
|
|
![]()
|
|
Ok usunelełm. To co mówiłeś żebym wkleił w tym kodzie już jest ui nadal nie działa ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj sprawdzić zawartość tablicy $_SESSION (za pomocą print_r czy var_dump).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:03 |