![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 27.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Potrzebował bym skryptu który będzie mi pobierał z tej strony cenę która jest po tekście "Cena rynkowa:" Pozdrawiam i dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotowych rozwiązań nie ma, każda strona jest inaczej zrobiona, ma inny kod, pod który trzeba ułożyć wyrażenie regularne.
Ogłoszenie raczej do działu poszukuję -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 27.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebował bym coś na bazie tego tylko aby pobierało mi to co jest za "Cena rynkowa:"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby ta strona była poprawnie zrobiona, bardzo wygodne byłoby skorzystanie z DOM. To znaczy najpierw curl, tak jak ktoś juz chyba proponował, potem wczytanie strony do DOMDocument i wędrówka po kolejnych węzłach, nie jestem pewien czy zadziała, strona wygląda na niezgodną ze standardami.
|
|
|
![]()
|
|
A dało by się to zrobić np. z tą stroną bądź z jakimkolwiek innym sklepem internetowym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałoby się, do prawie każdego się da. Tylko, tak jak wspomniałem, do każdego trzeba pisać dedykowane wyrażenia, które wyłuskają tą cenę z kodu html całej strony
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A mógł byś mi pomóc jakoś z napisaniem tego (jakie funkcje i jak po kolei zastosować)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
file_get_contents, preg_match, wyrażenia regularne <- fraza do google
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie już zrobiłem!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:52 |