![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Jak dotąd używam PHPEdit, jednak czeka mnie zakup programów graficznych i zastanawiam się nad zestawem Adobe CS4 z tytułowym Dreamweaver'em. Stąd moje pytanie, czy owy program zastąpi mi z powodzeniem obecny PHPEdit. Czy ktoś z was używa / używał tego programu i jak się w nim odnalazł, sprawdziłem wersję demo, i wg moich spostrzeżeń jest to program bardziej dla grafików, którym to daje możliwość w łatwy sposób pocięcia swojego layoutu. Może jednak się mylę. Czy są jakieś porządne wtyczki/rozszerzenia do tego programu aby wspierał php'a? Z góry dziękuję za pomoc (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
osobiscie nie polecam dreamweavera, to nie jest platforma do php moim zdaniem. jak wspomniales bardziej sie nada dla grafika czy kogos nieobeznanego z kodem (uzywal go jeden z grafikow w miejscu gdzie pracuje).
adobe ma dobre i slabe produkty, dreamweaver to ten slaby |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt że nie do PHP, ale chyba nie miałeś styczność z DW, skoro twierdzisz że to słabe narzędzie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, pracowac nie pracowalem w nim, choc cos tam na jego temat wiem.. dziwi mnie tylko ze jako ulubiony 'program do php' 70% osob wskazuje dreamweavera (w/g ankiety na jakiejs wielkiej zagranicznej stronie - pare miesiecy temu widzialem)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
osobiscie nie polecam dreamweavera, to nie jest platforma do php moim zdaniem. jak wspomniales bardziej sie nada dla grafika czy kogos nieobeznanego z kodem (uzywal go jeden z grafikow w miejscu gdzie pracuje). adobe ma dobre i slabe produkty, dreamweaver to ten slaby Pracuje obecnie na studio CS4, ma wiele ciekawych rozwiązań i nadaje się dla każdego programisty, najlepsze w DW jest dołączanie do edytowanego pliku, plików które są w include lub require (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dosyć szybko działa, z kodowaniem nie ma problemu, bardzo dobra platforma do php, html, css. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:38 |