![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh zaraz mnie cos trafi,
co tu jest źle ![]() Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\wamp\www\obiektowy\test.php on line 33 czemu? może mi ktoś poprawić ten kod Ten post edytował Alessio 16.10.2009, 19:46:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo jeżeli wykonuje się destruktor to niszczy obiekt ($this) z tego co wiem.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie, z całym szacunkiem, ale powypisywaliście straszliwe głupoty. Obiekt niszczony jest po zakończeniu działania przez destruktor, to po pierwsze, a po drugie on tu akurat nie ma nic do rzeczy. I co ma niby kolejność jego napisania/wystąpienia do błędów?
Alessio -> Czy nie zastanowiłeś się, dlaczego błąd pojawia się dopiero w destruktorze, skoro teoretycznie powinien wywalić się wcześniej na fputs() i flock(), jeśli plik nie został otwarty? Przyjrzyj się nazwie konstruktora, bo na mój gust zjadłeś tam jedną literkę i on się po prostu nie wykonuje... ![]() Ten post edytował Zyx 16.10.2009, 20:41:38 -------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Alessio -> Czy nie zastanowiłeś się, dlaczego błąd pojawia się dopiero w destruktorze, skoro teoretycznie powinien wywalić się wcześniej na fputs() i flock(), jeśli plik nie został otwarty? Przyjrzyj się nazwie konstruktora, bo na mój gust zjadłeś tam jedną literkę i on się po prostu nie wykonuje... ![]() Jestem ślepy, ale moim zdaniem ma dobrze jeżeli chodzi o konstruktor, w szczególności że się wykonuje kolego. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech...
__contruct <---- tak ty napisałeś __construct <---- tak wymaga PHP Sprawdź dokładnie, bo Twoja metodologia testowania wydaje mi się mocno naciągana, albo masz jakieś dziwne PHP ![]() PS. Uwaga ortograficzna: "TĘ stronę", a nie "TĄ stronę" ![]() Ten post edytował Zyx 16.10.2009, 20:48:33 -------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:30 |