![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stronkę na postawioną na home.pl co mam wpisać w include żeby uzyskać dostęp do modułu calendar z repozytorium PEAR. Pozdrawiam, Darek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstaluj sobie samemu te klasy a potem ew uzyj set_include_path() zeby sie ta biblioteka dobrze ladowala.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK no to jeżeli wgrałem sobie klasy pear do katalogu /pear/ umieszonego w katalogu głównym to jak powinno wyglądać set_include_path
bo to mi nie chodzi: set_include_path('/pear/' . PATH_SEPARATOR . get_include_path()); include 'calendar/year.php'; include 'calendar/month.php'; include 'calendar/day.php'; Z góry dzięki za pomoc.... Dajcie jakąś radę jak to zrobić już próbowałem przez php.ini
i przez .htaccess
i cały czas wywala mi błąd Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Year.php' (include_path='.:/lib/pear/calendar') Ten post edytował piekloniebo 16.10.2009, 16:55:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:11 |