![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Nowogród Bobrz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam dobrego hostingu na grę przeglądarkową (wiem, wiem - najlepszy będzie dedyk, ale żeby nie pakować się od początku w duże koszty i do tworzenia/testowania zacznę od "normalnego" dzielonego hostingu). Kolega się upiera, że serwer powinien mieć cytuję "obsługę plików peb_", inaczej "zend memory manager". Ponieważ nie spotkałem się z tym jeszcze, to moje (lamerskie pewnie) pytanie: - czy to rozszerzenie jest wykorzystywane zawsze, automatycznie, czy tylko przy korzystaniu z frameworka Zend? -------------------- Efemental.pl - nasz punkt słyszenia :: recenzje :: tylko metal!
Opensource'owy klon Cantra: http://github.com/magnax/Simtr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli korzystasz z frameworka, to tak.
Posiada go (każdy?) hosting, w phpinfo będzie informacja o zendzie. A serwera dedykowanego, nie musisz mieć od razu. Nikt przecież nie wywali Cię z shareda przy 10-40 graczach ![]() Ten post edytował mydoom.h 18.10.2009, 16:55:31 -------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:11 |