![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W skryptach php nie wyświetlają mi się polskie litery. Co mam zrobić?
![]() -------------------- Łukasz
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1. Zacząć naciskać RALT
2. Sprawdzić kodowanie strony (ISO-8859-2) 3. Pomyśleć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Ale nie napadaj tak od razu na niego, jest nowy ![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Krotka odpowiedz nie oznacza napadania. Szczegolnie, że nawet nie napisał _kiedy_ tych polskich znaków nie widzi, _jakiego_ używa kodowania, itd...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() w HTML'u Kod <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=ISO-8859-2">
Kod <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=Windows CP-1250">
albo w php Kod header("Content-type: text/html; charset=iso-8859-2");
Kod header("Content-type: text/html; charset=Windows CP-1250");
Scaner: Twój sarkazm z RALT'em był na 4 i pół. brawo! ![]() -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[quote="zombie"]
![]() php Kod header("Content-type: text/html; charset=iso-8859-2");
Kod header("Content-type: text/html; charset=Windows CP-1250");
Dzięki działa ![]() Na php mało się jeszcze znam... Jak macie to podajcie mi linki do kursu... THX -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
Cytat <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=Windows CP-1250"> A fe...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
kurs dolara [$] spadł ostatnio poniżej 4.00 zł
kurs EURO twardo sie trzyma (a szkoda bo mam kredyt w EURO) a poważnie u góry masz 8 linków FAQ |[size=18]Szukaj |Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Wyloguj [ itsme ] | i teraz juz wiesz gdzie to znaleść -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyrazy napisane czerwona czcionka oznaczaja zebys ich ie bral pod uwage
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=Windows CP-1250"> A fe...Ano fe... ale jak piszesz w notatniku, to nie ma wyjscia. ![]() -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Ano fe... ale jak piszesz w notatniku, to nie ma wyjscia. :( Jest. Zainstalować EmEditor - trafiłem na niego przekopując sie przez archiwum forum i musze przeznac,z e mi sie spodobał. COP prawda lestem leniem i w wiekszość przypadków pracuje w DW, ale podreczny edytor tez jest potrzebny ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
fajniutki całkiem. dzięki. chociaż trudno wlaczyć z przyzwyczajeniami
-------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:38 |