![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
męczę się i was dalej (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif)
mam sobie menu które wyświetla państwa :
i jak wybiorę z menu jakieś państwo to ma mi wyświetlić listę zawodników z tego państwa. to co poniżej wyśtietla mi wszystkich zawodników z bazy i teraz nie wiem jak mam to wyfiltrować i czy mam to wyfiltrować w SELECT czy jakąś instrukcją warunkową
proszę o pomoc pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zmienna nazywa sie "zawodnik" a w niej kraj.... grunt to jednoznaczne nazewnictwo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Oczywiscie pozostaje kwestia sqlinjection itp ale to sprawa na inny temat |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak tak dodam to niestety wywala mi błąd w lini
o treści: Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\test\siatka\index.php on line 41 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
sprawdziłem :-) dzieki za namiar na stronke
tylko nie bardzo rozumiem :/ bo tabela to "zawodnik" i w niej kolumna kraj w której wpisywane są nazwy krajów. |
|
|
![]()
|
|
przeciez wyraźnie napisalem: '$kraj'
a nie: $kraj |
|
|
![]()
|
|
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
te wszystkie apostrofy cudzysłowia średniki przecinki mnie kiedyś do grobu wprowadzą ;] działa pięknie podziękował serdecznie można zamknąć temata |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 02:09 |