![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposob zapisac naglowek ,zeby moc wyslac list do wielu odbiorcow.
proboje w ten sposob ale nie dziala: [php:1:a60fd0de61]<?php mail("przemek@localhost","temat","tresc","From: przemek@localhostnBcc: root@localhostrn"); ?>[/php:1:a60fd0de61] wiec jak to powinno byc zapisane w naglowku zeby ten list wyslal sie poprawnie ( wiem ze mozna wyslac ten list dwa razy, do kazdego oddzielnie, ale nie o takie rozwiazanie mi chodzi...). prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:28026d6aba]<?
mail("mail@com.pl,mail2@com.pl,i@tak.dalej","Temat","Zawartość","Nagłówki"); ?>[/php:1:28026d6aba] :idea: link -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założę się, że nie zajrzałeś do manuala, bo tam jest jak byk napisane, że adresatów należy rozdzielić znakiem [cenzura].
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ja pisałem tak: [php:1:53a48cb0a8]<?php // $emails="info@nazwa.pl,info@domena.pl"; // $name="Strona WWW"; // $email="info@strona.pl"; $headers="MIME-Version: 1.0rn"; $headers.="Content-type: text/html; charset=iso-8859-2rn"; $headers.="From: ".$name." <".$email.">rn"; $headers.="Bcc: ".$emails.">rn"; ?>[/php:1:53a48cb0a8] ... i działało ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sposob z przecinkami dziala dobrze, ten z Bcc nie chce mi dzialac.
dzieki. ps. kszyhu : przegrales:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
A czy wie ktoś, dlaczego ten z bcc nie działa? Może to jakieś zabezpieczenie na serwerze? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa, tylko tam też trzeba podać kilka adresów po przecinku, proponowałbym sprawdzić jak dokładnie działają nagłowki to, cc, bcc.
-------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to podajesz adesata którego widać cc to są kopie a bcc to są ukryte kopie maili
i nie zawsze zadziałą bo na serwerach są limity ze jeden mail moze byc wysłany maksymalnie np do 50 osób ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli adresy miał byś w bazie mógł byś dać w pętli
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:24 |